Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Аналогічно. Тільки у мене вже токени закінчилися. Довелося дофотошоплювати.Починаєш робити картинки - ідеї так і прутьАле в мене є одна прикольна, то він її ніяк не може зробити
Ото як з губами.
Так у Бінг же необмежене, просто тоді чекати треба довгенько, поки зробить, якщо козирні закінчилися.Аналогічно. Тільки у мене вже токени закінчилися. Довелося дофотошоплювати.
То ви там не коноплю намагаєтеся з каміння виростити?
Кіт гарний !Не очень задумывалась про рисование ИИ. Мне кажется, что любое рисование - это образ в голове перенесенный во внешнее изображение
Любой человек может придумать образ. Но нарисовать не может. Рисовалки искуственного интеллекта просто убирают это препятствие ))) Не нужно уметь рисовать руками, но нужно уметь объяснить что хочется увидеть.
Упроститель фантазий )) Для коммерчиских целей тоже классно
Просто рисование руками само по себе - удовольствие. Это можно сравнить с альпинизмом. Люди лезут на гору, а можно слетать на вертолете, сфоткаться.
Не очень пока вникала в это. Нужно учится промты правильно составлять и всё такое..
Пока руками нарисовать проще.
Вот вчера был такой день мрачный, очень плохое настроение. Я его нарисовала...Настроение. Это моя эмоция на бумаге, как почерк. А как это объснить ИИ ?
Он нарисует это же самое. Но это не будет моя эмоция. Трудно словами объяснить )))
![]()
10 разів повторював запит. Нічого не подобалось... Ось останнійА який був промпт?
Скільки деталей, мені таке і в голову навіть не приходить.10 разів повторював запит. Нічого не подобалось... Ось останній
"Ніч на Марсі. Темно. Червоний пісок. Видно тільки зоряне небо, Місяця не видно! Стоять три блокових одноповерхових капсульних будови білого кольору. Будівлі без коліс. Одноповерхові капсульні будови без світла всередині. На небі тільки зірки, Місяця не видно. У світлі ліхтаря видно фантастичний місяцехід. Навколо кабелі та одна антена"
Та не видно місяця!10 разів повторював запит. Нічого не подобалось... Ось останній
"Ніч на Марсі. Темно. Червоний пісок. Видно тільки зоряне небо, Місяця не видно! Стоять три блокових одноповерхових капсульних будови білого кольору. Будівлі без коліс. Одноповерхові капсульні будови без світла всередині. На небі тільки зірки, Місяця не видно. У світлі ліхтаря видно фантастичний місяцехід. Навколо кабелі та одна антена"
Пропоную тему: освідчення в коханні.