Колись в день коли гуляли випускники, я вже в школі не вчився роки зо два трапилось таке у вечорі. Танцюю на майданчику біля бару (бар не зачиняється доки є двіжнячок) і тут перед мною різко з'являється п'яний мужик і з лівою руки мене в лобешню на, мене від удару понесло з майданчика і там я присів бо я нічого небачив окрім зірочок, і голова наче розломлена була, і тут підбігає якийсь хлопець і починає гамселити мене насаками в голову і в очі. Я вже потім дізнався хто він, бо нічого небачив, цей хрен син впливової жінки і почувався він недоторканим мабуть і він був випускник. Я нічого небачивши розумію що цей хтось не зупиниться , і вирішуючи на осліп зкрутити його, і різко кинувся і вже його голова торчала зажата в мене під правою рукою і він вже починає хрипіти задихаючись. І тут я чую голосок подали мої "друзі" Саня зупинися (чомусь я не чув щоб вони казали комусь зупинитися, і мабуть штани стали важкі що шорухнутися не змогли), но я зупинився не тому що вони мені щось сказали, а тому що я на ощюп та вагу його зрозумів що це підліток а я вже набув повноліття. Моя мати побачивши мене в дома і після моєї розповіді викликала швидку допомогу. В лікарні виявили струс мозку. Мама як почула то зразу написала заяву в поліцію, але справу прикрити допомогла впливова мама підлітка, переді мною ніхто навіть невибачився. А тепер, як магічні сили наказали того мужика, мабуть вони оминули неповнолітнього. В перший день коли я потрапив в лікарню той мужик проводив свою подругу на поїзд, і за дивним збігом обставин зачепився той рукою що вдарив мене за щось на потязі і йому відірвало руку по лікоть. // майже так само були ще історії. Мужик зачепився за потяг і розірвало живіт, він вижив. Чуваки які били мене і друга ногами а мене ще дубиною по шиї, я тоді не міг встати бо вже був кінець 8 марта, я не дотягнув із другом до того щоб підти на танці. Вони тоді потрапили в аварію і той що огрів мене дубиною з верху отримав перелом ноги здається відкритий. Як вже потім хрени з'ясовували, я був невинним і не при чому. Коротше, в мене є якісь охоронці.