Люди, ви живі?

• Автор теми Автор теми IceBerg_
  • Дата створення Дата створення
Наладилось в городе, я так понимаю?
Уже и хф ожил)))

Наладилось в городе, я так понимаю?
Уже и хф ожил)))
Так, вже майже скрізь є світло. Сьогодні - мають метро запустити. Не працює тільки електро-транспорт. Трамваї та тролейбуси. Поки що. Також нема вуличного освітлення. Та то ми якось вже переживемо. Зв'язок, інтернет - теж нормально. Є частково проблеми з опаленням та горячою водою. Але порівняно з тим що було, стало набагато краще. Спочатку, взагалі - пипець справжній був.
В Харькове все спокойно.
Нічого собі!!! Півтора десятка ракет по нам. Досі не всі наслідки ліквідували. І Ви це називаєте - «все спокойно»? Або Ви і гадки не маєте що сталося, що я важко собі уявляю, щоб не знати, або вибачте, у Вас дуже специфічне уявлення про спокій.

Нічого собі!!! Півтора десятка ракет по нам. Досі не всі наслідки ліквідували. І Ви це називаєте - «все спокойно»? Або Ви і гадки не маєте що сталося, що я важко собі уявляю, щоб не знати, або вибачте, у Вас дуже специфічне уявлення про спокій.
Был вопрос - люди, вы живы?
Дмытро, люди живы.
Свет, вода, отопление, транспорт - все восстановят. Прифронтовой город.

На Алеке есть моб связь Водафон?

Та наїбашили трохи їх. За ці дні.
Але у мене дуже дуже мало засобів, саме ударних. Нема до них снарядів(
Зараз треба ще штук 20 Мавіків 3, 300, з тепліками знайти по фондам.
Фонд Прибули обіцяв 10 шт дати.
Ще буду шукати по іншим. Може Повернись Живим дасть ще стіки.
Нещодавно Мадяр на такі збирав. Там лот був з великою кількістю тих Мавіків. Він казав що їм треба тільки половина від тієї кількості, а решту іншим підрозділам віддадуть. Я також донатив. Чи встигли вони викупити лот я не знаю.

Был вопрос - люди, вы живы?
Це назва теми. А далі? Людина питала що у нас тут, бо нікому не могла додзвонитися. Про ситуацію питала. Хвилювалася.
Дмытро, люди живы.
А що, хтось міг написати, ні, ми мертві? Вибачте. Людина так запитала, бо сама не в Харкові, а в неї тут мама.
Свет, вода, отопление, транспорт - все восстановят. Прифронтовой город.
Ось тут Ви праві.

Назад
Зверху Знизу