Статус: Офлайн
Повідом.: 22450
Повідом.: 22450
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Долучаюся до побажання!Усё гарно, главное вы их там їбаште, мы перетерпим без связи воды и тепла,їбаште їх до мкада
Спасибо ЗСУза это..пришла весна прийдет и лето
усадим путина на кол![]()

А завтра ты сляжешь? в пятницу как начнёшь, глядь а уже понедельник?::

Світла нама. *****и змогли не проєбати 14 ракет, з яких 11 прилетіло в Ха.Нікому не можу дозвонитися в Харків. Капець.
Шо там у вас.
Як ви?
стоят дівч'онкіИ я по шпалам, опять по шпалам
Иду домой по привычке
А вокруг тишина, а вокруг ни души
Только рельсы усталые стонут
Только месяц за мною вдогонку бежит
Мой товарищ бессонный
Дмитре!Ми - багато збили. Але тримаємося? Нас не зломати.
Интересно, что у Нечуй-Левицького все панЫ носят польские фамилии.У романі відображено важкий стан поневоленого народу в період кінця XVI — початку XVII століття, у час постійних набігів на українські землі ординців та польсько-шляхетських загарбників.
Вот фото с каменного креста на Черкащщине:под шляхтой мы были
булы не панамы а крипакамы
Кроме тех, что прилетают по Харькову. К нам долетели все полтора десятка. Как неоднократно писали, они не сбиваются. Только Патриотом вроде. Но дадут ли его в Харьковскую область.Ми - багато збили.
там гагаузи мешкаютьЗ під Болграду, напевне. Наче як молдаван.
от би суко ПУ знищувати...Как неоднократно писали, они не сбиваются.

після розподілу Польщщі у 18ст. поляків дуже багато по всій рі осіло...Вроде после Переяславской рады поляков должно было поменьшать вокруг Киева.
а ви бачили яке огидне уйобище виконує цю пісню?И я по шпалам, опять по шпалам
Иду домой по привычке
А вокруг тишина, а вокруг ни души
Только рельсы усталые стонут
Только месяц за мною вдогонку бежит
Мой товарищ бессонный
А если б еще в комплексе - сбить ракеты и одновременно по ПУ херануть, пока не смылись. Было б вообще идеально.от би суко ПУ знищувати...![]()