Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ліхтарики, освітлювальні прилади та інш. - вибір, особливості, ціни

🟡 04:45 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 04:45 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
вчора фара на вел приїхала, але погода була очко, тож пройшовся лише з нею - теж напевно так само думали

• 🟡 04:45 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Як то кажуть, смак у всіх різний...але вважу що "стара" конструкція зі змінним аккум бульш вдала (у мене їх три штуки у коробочці лежать) а магніт на лобі-то такє...
Теж замовляв такий з Китаю, і не дуже задоволений ним.
Регулювання нахилу зовсім не тримає кут, ліхтарик просто крутиться на ньому туди-сюди. Краще б його не було.
Кнопки занадто легко натискаються, ліхтарик часто вмикається у кишені сам.
Режим блимання непотрібний, краще би замість нього був режим малої яскравості.
При встановленому АКБ він розряджається, бо постійно світиться червоний діод усередині.
Кріплення на голову без верхнього паска, при довгому носінні давить на голову.

Придбаний раніше у Аврорі за таку ж ціну налобник виявився кращим за цей :)

Раньше, проходя мимо базарных прилавков с фонарным хламом, думал кто же эту херню покупает? А оказывается покупают:D

а шкарпетки по 25грн 3шт хто купує? А отой весь мотлох в переходах? ну й так далі
кугутня тупа

Ну не надо таких эпитетов. Особенно если человек раньше не интересовался фонарной темой, а в темноте понадобилось присветить под ноги, вот и покупают первое недорогое, лишь бы было что в кармане.

Раньше, проходя мимо базарных прилавков с фонарным хламом, думал кто же эту херню покупает? А оказывается покупают:D
У мене на роботі вже 5 років працює налобник за 100 грн - кріплення на три паски, на одному 18650, два діоди, без режимів. Користуюся не кожен день, але інколи по декілька годин на день. Для моїх потреб вистачає - підсвітити на метр від себе. Вже навіть не чекаю, коли він помре :)
І байдуже, що там про це думають "ліхтарикодрочери" з десятком ліхтарів.

У мене на роботі вже 5 років працює налобник за 100 грн - кріплення на три паски, на одному 18650, два діоди, без режимів. Користуюся не кожен день, але інколи по декілька годин на день. Для моїх потреб вистачає - підсвітити на метр від себе. Вже навіть не чекаю, коли він помре :)
І байдуже, що там про це думають "ліхтарикодрочери" з десятком ліхтарів.
Ага, а в мене вже 15 років працює налобник Zebralight за 100 баксів на одному 18650, помирати не збирається, дай бог йому здоров'я.:) Переглянути вкладення 13225678

Останнє редагування:
Теж замовляв такий з Китаю, і не дуже задоволений ним.
Регулювання нахилу зовсім не тримає кут, ліхтарик просто крутиться на ньому туди-сюди. Краще б його не було.
Кнопки занадто легко натискаються, ліхтарик часто вмикається у кишені сам.
Режим блимання непотрібний, краще би замість нього був режим малої яскравості.
При встановленому АКБ він розряджається, бо постійно світиться червоний діод усередині.
Кріплення на голову без верхнього паска, при довгому носінні давить на голову.

Придбаний раніше у Аврорі за таку ж ціну налобник виявився кращим за цей :)
Де там той червоний світлодіод, що начебто постійно горить ???

Краще зацініть рівномірність освітлення:
Мій улюблений:

Та два інших:
Фото можливо не так передає різницю але насправді вона дуже помітна. І саме ця рівномірність для мене важлива при роботі без зовнішнього освітлювання....

Де там той червоний світлодіод, що начебто постійно горить ???
Можливо, не у всіх партіях він є. У мене було видно його через кришку роз'єма зарядки, через кнопки, навіть через передню частину. Розібрав ліхтарик і прибрав його з плати.

P.S. Перевірив ще один такий ліхтар, що замовляв пізніше - там червоний діод відсутній, або не світиться.

Останнє редагування:
фото взагалі до сраки та не передають взагалі нічого

Можливо, не у всіх партіях він є. У мене було видно його через кришку роз'єма зарядки, через кнопки, навіть через передню частину. Розібрав ліхтарик і прибрав його з плати.
У мене такий є. Але він світиться лише при заряджені аккума
То у Вас китайська підробка під китайський ліхтарик :)

P.S. Перевірив ще один такий ліхтар, що замовляв пізніше - там червоний діод відсутній, або не світиться.
У мене такий є. Але він світиться лише при заряджені аккума
То у Вас китайська підробка під китайський ліхтарик :)
Абсолютно ідентичні два ліхтарика, замовлялися у того ж самого продавця, тільки з різницею в часі в пару років. Напевно, один просто з поганої партії. В ліхтарі аккуми ніколи не заряджав, тільки окремою зарядкою.

легко за кілька років мгло щось змінитись, тим паче така дрібниця.

Загалом індикатор зарядки потрібен - а як ти взнаєш коли вже зарядилось?

Й індикатор розряду теж - щоб розуміти скільки там залишилось та чи не пора вже заряджати або на скільки ще вистачить.

Виймати та заряджати акуми окремо, коли є зарядка вбудована - це провал. Як і побутовий ліхтарик без неї. Хай там якийсь дайверський, якому потрібен реальний захист від води та відповідно зайві ненадійні отвори не потрібні, хоча і це вирішується.

Назад
Зверху Знизу