Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Теж замовляв такий з Китаю, і не дуже задоволений ним.Як то кажуть, смак у всіх різний...але вважу що "стара" конструкція зі змінним аккум бульш вдала (у мене їх три штуки у коробочці лежать) а магніт на лобі-то такє...
У мене на роботі вже 5 років працює налобник за 100 грн - кріплення на три паски, на одному 18650, два діоди, без режимів. Користуюся не кожен день, але інколи по декілька годин на день. Для моїх потреб вистачає - підсвітити на метр від себе. Вже навіть не чекаю, коли він помреРаньше, проходя мимо базарных прилавков с фонарным хламом, думал кто же эту херню покупает? А оказывается покупают![]()
Ага, а в мене вже 15 років працює налобник Zebralight за 100 баксів на одному 18650, помирати не збирається, дай бог йому здоров'я.У мене на роботі вже 5 років працює налобник за 100 грн - кріплення на три паски, на одному 18650, два діоди, без режимів. Користуюся не кожен день, але інколи по декілька годин на день. Для моїх потреб вистачає - підсвітити на метр від себе. Вже навіть не чекаю, коли він помре
І байдуже, що там про це думають "ліхтарикодрочери" з десятком ліхтарів.
Де там той червоний світлодіод, що начебто постійно горить ???Теж замовляв такий з Китаю, і не дуже задоволений ним.
Регулювання нахилу зовсім не тримає кут, ліхтарик просто крутиться на ньому туди-сюди. Краще б його не було.
Кнопки занадто легко натискаються, ліхтарик часто вмикається у кишені сам.
Режим блимання непотрібний, краще би замість нього був режим малої яскравості.
При встановленому АКБ він розряджається, бо постійно світиться червоний діод усередині.
Кріплення на голову без верхнього паска, при довгому носінні давить на голову.
Придбаний раніше у Аврорі за таку ж ціну налобник виявився кращим за цей![]()
Можливо, не у всіх партіях він є. У мене було видно його через кришку роз'єма зарядки, через кнопки, навіть через передню частину. Розібрав ліхтарик і прибрав його з плати.Де там той червоний світлодіод, що начебто постійно горить ???
Я на всіх весіллях саме так і кажу всім гостямфото взагалі до сраки та не передають взагалі нічого
У мене такий є. Але він світиться лише при заряджені аккумаМожливо, не у всіх партіях він є. У мене було видно його через кришку роз'єма зарядки, через кнопки, навіть через передню частину. Розібрав ліхтарик і прибрав його з плати.
Можливо, не у всіх партіях він є. У мене було видно його через кришку роз'єма зарядки, через кнопки, навіть через передню частину. Розібрав ліхтарик і прибрав його з плати.
P.S. Перевірив ще один такий ліхтар, що замовляв пізніше - там червоний діод відсутній, або не світиться.
Абсолютно ідентичні два ліхтарика, замовлялися у того ж самого продавця, тільки з різницею в часі в пару років. Напевно, один просто з поганої партії. В ліхтарі аккуми ніколи не заряджав, тільки окремою зарядкою.У мене такий є. Але він світиться лише при заряджені аккума
То у Вас китайська підробка під китайський ліхтарик![]()