Був я на пункті прийому макулатури, бачив як прийомщик їбав бомжа.
Бо йому казали шо бомж заходив до конкурентів.
Я написав багато тексту, а тільки потім помітив твій пост

Ось що я написав тому, хто намагався мене переконати в тому що
проблема технічна.
"Ви намагаєтеся знайти логічне пояснення, оперуючи технічними поняттями, такими як PCI DSS, possible redirect, iframe... А це не так. Вони просто мудаки. Просто мудаки.
І в цьому дуже легко переконається насправді.
Що написано на скрині в першому повідомленні? Що протягом 60-ти днів, LiqPay
продовжить працювати зі мною, продовжить знімати гроші з кредитних карт користувачів. Просто він мені їх не віддаватиме. Це факт, т.к. у мене таке вже було. Просто минулого разу вони просили видалити повідомлення, де було щось про наркотики, або зброю.
І якщо я, протягом 60 днів не зроблю те, що вони просять — вони повернуть усі гроші тим хто оплачував послуги на сайті.
Виникає питання: Як ви думаєте, якби проблема насправді була б у безпеці, продовжили б вони протягом 2-х місяців приймач платежі з мого сайту, дозволяти користувачам вводити дані кредитних карток?
Тобто проблема в іншому. Проблема у рекламі. Вони побачили на сайті рекламу своїх конкурентів. Я не знаю яку саме. Можливо МоноБанк,
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
,
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, WayForPay, або щось зовсім інше, я не знаю який бізнес веде Приватбанк і кого вони кришують.
І ось вони побачили рекламу... і обсрались. Швидко заблокували мій обліковий запис і почали шантажувати грошима, щоб я видалив рекламу. «Бізнес по-українські». Ганьба, LiqPay, яка ганьба...
Робітник LiqPay, який дочитва до цього абзацу, напевно вже шукає мій телефон, щоб запропонувати 200 гривень та зняти блокування за видалення цього повідомлення

"