Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ліхтарики, освітлювальні прилади та інш. - вибір, особливості, ціни

Re: Ліхтарики, освітлювальні прилади - вибір, особливості, ціни

Есть лампочки usb. Ну может не будет электрики , а связь будет, радио.

Не будет э.энергии- не будет ни радио ни связи. Только лампочка. Повербанк нужен только если так пользуешь телефон, что до розетки не доживает.

Re: Ліхтарики, освітлювальні прилади - вибір, особливості, ціни

7 баксів. По факту коштує пару басів, якщо рахувати наших хитрих бариг.
Що ти хочешь за пару баксів?
Купуй або нормальний за нормальні гроші, або отаке... Дива не буває.

Так я про это и говорю.
У меня есть налобник Petzl, которому лет 18, из первых что у нас появились- работает себе, подешевле китай у товарища уже несколько сдохли. На рыбалках.

Нужна конечно, меня спросили что я буду делать с накопленной энергией,если связи не будет, то соответственно и телефон не нужен.

Я о том, что радиостанции без энергии тоже не особо поработают, ну разве что только те, где есть резервный генератор (может есть такие, хз). Так что павербанк - он больше для освещения и чтобы gps можно было воспользоваться в телефоне, если хотя бы полдня не будет света и двигаться придется куда-то.

Re: Ліхтарики, освітлювальні прилади - вібір, особливості, ціни

сккккккфцаыврллллллннннп
Да, спасибо, именно так и поступил. Уже заказал. Контора есть харьковская
Сегодня в набирающей популярность Авроре увидел светильник ЮСБи за аж 24 грн. Копия Хаоми. Светит. Не знаю, на долго ли.

блін, який же зручний цей стрімлайт виявився. В якості ручного запасного ліхтаря.

От тут він поряд зі скілхантом, котрий не зручний просто бо малий - не лежить в руці. А цей пластиковий побільше й зручно вже лежить.

Плюс в скіла морди нема, що призводить до того, що коли штатно тримаєш в руці, то сильно світить на вказівний палець, від чого сам же зайця ловиш. Це реально напрягало завди, тримав його за нижчу половину переважно, що не зручно. В цього ж ***** стирчить та сабжевого ефекту нема.

Ну й режим "тиснеш - горить" теж дуже зручний, особливо для другого ліхтарика, яким інколи треба щось підсвітити, часто просто на мить.

Дрібний це зручно, коли в якості налобника його юзаешь чи на лямку рюкзака вішаєш - нафіга там зайва вага та об'єм?
А от в руку треба щось капітальніше. Плюс він такий офігенний олдскульний.

IMG-20220929-145448.webp
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Порадьте норм продавця на акк 18650.

Ото ти ****ець потрібен що нам, що тим баригам з-за того ака одного

100500 їх на олх - бери в будь-кого

доречі, хтось там якось питав за кемпінгові ліхтарики( ну ті, що як лампочка).
В мене от такий, зараз коштує 33 бакси без акумів, що є гуд. Акуми краще взяти окремо народні ncr21700 зелені - сабжеві занадто круті та дорогі, сенсу нема з них. Потрібні акуми з пипкою.

NITECORE-LR60-280.webp

просто з пипкою - плюсовий контакт ліхтаря трохи втоплений. Навіть назву модну придумали - mechanical reverse polarity protection.
З захистом, доречі, можуть не влізти - пружинка там майже в нуль зтискається, коли встромляєшь акум. Да й не потрібні вони - там є свій повноцінний контроль батареї.

я написав "з пипкою", про захист нічого не писав
а потім ще й додатково написав, що з захистом взагалі можуть не влізти
що не ясно?

ліхтарю будь-якому абсолютно пох на наявність захисту батареї. Лише фізично з захистом можуть не влізти в деякі бо вони на 3мм довші.

Кто знает сколько стиралка жрёт максимум если температуру стирки выставить 30 градусов?

пів кіловата
пипка це пипка, все.

Просто з пипкою це класична батарея для прямого використання напряму в пристрої, де невідомо чи є якась своя система контролю - тому батареї з захистом завжди мають пипку. З пипкою просто зручніше - всі ж споживчі батарейки з пипкою. Є й класичні банки без захисту в виконанні з пипкою.
Без пипки - в складі складних батарей, плаский контакт зручний для зварки. Й тут захист тупо заважати може, мається на увазі, що зверху на батарею буде навішана своя загальна система захисту чи пристрій її матиме - коротше це не для пересічного юзера, так би мовити батареї. Хоча це звичайно не заважає народу юзати їх в пристроях чи робити пристрої, що фізично хавають й такі батареї. Але тут вже юзер сам винен, якщо що.

Останнє редагування:
Кто знает сколько стиралка жрёт максимум если температуру стирки выставить 30 градусов?
0.5кВт рахуй. В режимі віджиму більше 100%, але до 1кВт точно не дійде.
Нагрівач - 1.5-3кВт в залежності від потужності та об'єму.

Новий 25 найткор вийшов.
Загалом прикольно виглядає, той же комбінований режим є дальній+ближній як в інших популярних моделях цього року. Але з іншого боку мені здається, що буде задрока з перемиканням. Зайве це коротше.
З плюсів бачу два режими розсіяного світла( раніше був один), але лише один режим червогоно( раніше було два).
Також явний мінус, як на мене, то це ця резинка. Мінімальна версія на отих шнурочках - ок, комусь треба, вони куплять, попередню модель переробляли таким чином вручну. А модель з ремінцем... задрока якась - ані ремінець, ані шнурки. Я б хотів нормальний ремінь.
Плюс лише чорний... В мене от жовтий зараз - прикольний, а чорний я не хо.

Загалом мені не подобається.

52423342387_12fc556963_h.webp

Останнє редагування:
все одно за добавкою потім по темному йти - ти як дитина

Купил гирлянду в качестве резервного освещения. 10 метров. диоды крохотные, но вполне как ночник хватает. Чтобы с фонариком по комнате не ходить. Вчера протестил от самодельного павербанка на 4000мАч. Светила гирлянда около 6 часов и павербанк разрядила только на одну четвёртую.

брал 10 метров без мигания (т.е. без не нужных 8 режимов)
Переглянути вкладення 13214604

Назад
Зверху Знизу