Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ліхтарики, освітлювальні прилади та інш. - вибір, особливості, ціни

Для постоянного таскания в кармане купил такой фонарь:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Переглянути вкладення 13222304
А я в магазе "все по 5", для таскания в кармане, купил за 3грн. Точнее на тридцатку купил десяток и пораскидывал по всем углам и карманам. )))

лучший

на али и брал

звать
Переглянути вкладення 13215414

к управлению нужно придрочится...

но это как велик...
для фонаря такие (линк твой) тесты устраивать ...
фонаря !!!

фонаря !!!

сегодня на втором режиме топал с двух ламп :d
сказка

особенно цвет света нравится , теплый а не эти все синии аж глаза текут и пятно обычное
от цим і відрізняються нормальні ліхтарики від ***ових - в них нема такого, щоб режими якісь крутити, два разом, щоб думати за температуру світла й так далі. Їх просто вмикаєш та все заєбісь.

По спрямованості реально норм - й на руки норм, й під ноги, й вдалечінь світить якось. Не тонкий пробивний звиайно, але загалом забезпечує дальність.

Ні, я вже давно ***овими ліхтариками не користуюсь. Вуккос той хай і не відверта хня, але до нормального йому далеко.

Купил на днях этого монстра
. Класная вещь. Ручной фонарь этой фирмы у меня есть и исправно пашет вот уже 10 лет. Нужен был налобный фонарь. Выбирал между Nitecore и LedLenser и хоть топовые модели первой фирмы стоят вполовину дешевле немцев, решил все же не изменять немецкому качеству.

у найткорів є налобники такого формату?

тут найперше це формат - тобто з подвійною батареєю на потилиці. Це сильно збільшує габарити та вагу, зручність вдівання, й одна справа, якщо тобі реально треба ті дві банки, а інша, якщо ти просто взяв такий в якості звичайного налобника "щось десь підсвітити", де вистачило б й однієї банки чи навіть половинки 18350.

В мене є найткор nu25 та hc68 - перший розміром з сірникову коробку, другий алюмінієвий під 18650, - й юзаю другий я дуууже нечасто, бо й дрібного першого вистачає для більшості задач.

Останнє редагування:
Це сильно збільшує габарити та вагу, зручність вдівання
Одевать вообще легко. Насчет веса, ну не сильно давит на голову.

Я привык всю технику брать "с запасом", даже если я переплачиваю за характеристики, которые на данный момент мне не нужны. Но по факту, такой метод себя полностью окупает в долгосрочной перспективе. Т.е. в долгосрочной перспективе дорогая и качественная техника не ломается и выдает максимум своих возможностей, в своей нише, на протяжении всего использования.

з запасом можна й шахтарський величезний взяти.
Все ж якось адекватно треба до цього ставитись. Брати отой з подвійною батареєю, щоб під ноги світити по місту чи вдома, коли світло вирубили - перебір дуууже сильний. Інша справа, якщо ти по лісу ходиш гуляти, довго, чи так само довго під авто лазиш, наприклад.

найткори - нормальні.
але, знову таки, виходити треба з того, що ти з ним робити збираєшся.
Якщо в тому числі виймати та юзати в руках, то краще щось таке, де він легко висмикується з кріплення.

Re: Ліхтарики, освітлювальні прилади - вибір, особливості, ціни

Не оставлять за морозе...
И аккумулятор меняется. А на батарейки тратить деньги не интересно.
Удобно когда всё заряжается от зарядки/повербанка в одной "экосистеме" :)

73cf102dffb7b3f55.jpg

Самый охренительный налобник! (до 1000грн).
Перепробовал шесть разных моделей, все равно пользуюсь преимущественно им!

На Али по 140 грн (это без аккумулятора)
Увага! Там немає захисту від зворотної полярності елемента живлення! Сам спалив два фонаря, поки не зрозумів це....

Останнє редагування:
****ище полное это, а не фонарик. Даже боюсь представить что ты там еще пробовал, если этот нормальным показался

(хйл)

****ище полное это, а не фонарик. Даже боюсь представить что ты там еще пробовал, если этот нормальным показался

(хйл)
:D Ну вот, возможно человек был счастлив в своих заблуждениях, а тут хрясь.

В квартиру купил к повербанкам вот такие

Можно и повербанк запихнуть и в ноутбук. А самое удобно, что работает даже с повербанками у которых нет контроллера мощности питания. Т.е. не отключаются через 30 секунд

Ігор Черняк виклав цікаву інформацію.

"Ecoflow vs Jackery

Вирішив, що буду іноді писати пости з порадами чи досвідом, який може стати корисним.
Як військовим, так і цивільним.
Отже, сьогодні про зарядні станції.
Порівнюємо Ecoflow Delta Mini та Jackery Explorer 1000.
Цінова категорія - майже в одному діапазоні.
На офіційному сайті Ecoflow модель Delta Mini зараз коштує 38 000 грн.
Jackery Explorer 1000 - від 30 000 грн.
Тож, по ціні у Jackery є плюс.
1-0. На користь Jackery.
Щодо ємності акуму.
1002 вт/год у Jackery проти 882 вт/год у Ecoflow.
Це якщо брати номінально.
Але тепер враховуємо практичний досвід.
В одних і тих самих умовах роботи, на одному й тому самому споживанні та навантаженні, Ecoflow з меншою ємністю вистачає на довше, ніж Jackery.
Різниця десь +15% на користь Ecoflow.
Якщо брати умовно, то набір ноут + старлінк на цій моделі Ecoflow будуть працювати десь на годину довше ніж на Jackery.
Хоча номінально Ecoflow має меншу ємність.
Але на практиці - ситуація трохи інша.
Тож тут - перевага на боці Ecoflow.
Тож маємо 1-1.
Тепер про потужність.
І номально, і реально у Ecoflow вона трохи більше.
1400 Вт проти 1000 Вт.
Перевірено на практиці.
Ecoflow чітко видає своє.
Jackery видає навіть трохи більше.
Але все одно Ecoflow попереду.
1-2. Попереду вже Ecoflow.
Час зарядки. Важливий аспект. Особливо - в специфічних умовах бойового використання.
Ecoflow повністю заряджається менше ніж за 2 години.
Для Jackery потрібно щонайменше 7 годин.
Тож тут, перевага Ecoflow більш ніж вагома.
За рахунком: 1-3 на користь Ecoflow.
Вага, кількість портів, ергономіка.
Тут зовсім незначна перевага у Jackery.
Просто більш зручно у корстистуванні, коли всі виходи з однієї сторони девайсу.
Також Jackery трохи легший.
І ще у нього є вбудований ліхтарик (яким ми жодного разу не користувалися, проте, можливо, комусь він і знадобиться).
Тож, фінальний рахунок 2-3 на користь Ecoflow.
Якщо говорити про військове використання, то я б радив саме Ecoflow, бо його переваги є суттєвими.
Ємність акуму + швидка зарядка.
Це те, що дійсно має значення.
Іноді, дуже суттєве.
Тож якщо ви обираєте зарядку для свого підрозділу, чи для своїх підопічних як волонтер - врахуйте ці фактори.
Щодо цивільного використання в побуті, то тут Jackery видається дещо кращим варіантом.
Дешевше, легше і зручніше.
Але знову ж таки - якщо маєте змогу заплатити більше, то є привід замислитися.
І так - це виключно мій суб‘єктивний досвід.
7 місяців активного використання Ecoflow та 1,5 місяці Jackery.
Досвід щоденного використання в польових умовах.

але це не про ліхтарики...

Самый охренительный налобник! (до 1000грн).
Перепробовал шесть разных моделей, все равно пользуюсь преимущественно им!

На Али по 140 грн (это без аккумулятора)
Увага! Там немає захисту від зворотної полярності елемента живлення! Сам спалив два фонаря, поки не зрозумів це....
На перший погляд - діод схожий на закам'яніле гімно мамонта.
В мене такого типа новіша копія.
Переглянути вкладення 13223491
320грн був в пік відключень світла, на алі - як і той.
Акум - запаяний, типу IP65 (якщо проклеїти корпус - буде 68).
P.S. Ота підставка, на якій він стоїть - поворотна, і, як видно - виконене "рогачиком". Тобто, сам ліхтарик з неї виймається і може використовуватись сам по собі. Ще в нього є магнит на одному боці - він ****ить дрібноту в мене з сумки. Якщо вішаєш, а він не вішається - значить спиздив 2 гривні металевих, або 5.

На перший погляд - діод схожий на закам'яніле гімно мамонта.

Акум - запаяний, типу IP65 (якщо проклеїти корпус - буде 68).
P.S. Ота підставка, на якій він стоїть - поворотна, і, як видно - виконене "рогачиком". Тобто, сам ліхтарик з неї виймається і може використовуватись сам по собі. Ще в нього є магнит на одному боці - він ****ить дрібноту в мене з сумки. Якщо вішаєш, а він не вішається - значить спиздив 2 гривні металевих, або 5.
Вітаю! Я не фахівець з гімна дохлих ссавців.... :) і як Ви взагалі відрізнили старий діод від нового, ще й по фото ? Як на мене -одна хрінь :)
*
Як то кажуть, смак у всіх різний...але вважу що "стара" конструкція зі змінним аккум бульш вдала (у мене їх три штуки у коробочці лежать) а магніт на лобі-то такє...

Назад
Зверху Знизу