Статус: Офлайн
Повідом.: 25891
Повідом.: 25891
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Красиво, но блестят сильно... в городе много внимания привлекают...Та якби ж то тільки тут!
Там роботи ще не початий край.
А я в магазе "все по 5", для таскания в кармане, купил за 3грн. Точнее на тридцатку купил десяток и пораскидывал по всем углам и карманам. )))Для постоянного таскания в кармане купил такой фонарь:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Переглянути вкладення 13222304
***лучший
на али и брал
звать
Переглянути вкладення 13215414
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
к управлению нужно придрочится...
но это как велик...
от цим і відрізняються нормальні ліхтарики від ***ових - в них нема такого, щоб режими якісь крутити, два разом, щоб думати за температуру світла й так далі. Їх просто вмикаєш та все заєбісь.сегодня на втором режиме топал с двух ламп
сказка
особенно цвет света нравится , теплый а не эти все синии аж глаза текут и пятно обычное
Одевать вообще легко. Насчет веса, ну не сильно давит на голову.Це сильно збільшує габарити та вагу, зручність вдівання
Я у Найткора к этому присматривалсяу найткорів є налобники такого формату?
Самый охренительный налобник! (до 1000грн).Re: Ліхтарики, освітлювальні прилади - вибір, особливості, ціни
Не оставлять за морозе...
И аккумулятор меняется. А на батарейки тратить деньги не интересно.
Удобно когда всё заряжается от зарядки/повербанка в одной "экосистеме"
![]()
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
****ище полное это, а не фонарик. Даже боюсь представить что ты там еще пробовал, если этот нормальным показался
(хйл)
Ну вот, возможно человек был счастлив в своих заблуждениях, а тут хрясь.
На перший погляд - діод схожий на закам'яніле гімно мамонта.Самый охренительный налобник! (до 1000грн).
Перепробовал шесть разных моделей, все равно пользуюсь преимущественно им!
На Али по 140 грн (это без аккумулятора)
Увага! Там немає захисту від зворотної полярності елемента живлення! Сам спалив два фонаря, поки не зрозумів це....
Вітаю! Я не фахівець з гімна дохлих ссавців....На перший погляд - діод схожий на закам'яніле гімно мамонта.
Акум - запаяний, типу IP65 (якщо проклеїти корпус - буде 68).
P.S. Ота підставка, на якій він стоїть - поворотна, і, як видно - виконене "рогачиком". Тобто, сам ліхтарик з неї виймається і може використовуватись сам по собі. Ще в нього є магнит на одному боці - він ****ить дрібноту в мене з сумки. Якщо вішаєш, а він не вішається - значить спиздив 2 гривні металевих, або 5.
і як Ви взагалі відрізнили старий діод від нового, ще й по фото ? Як на мене -одна хрінь