4000 грн на місяць

Летнее время все

• Автор теми Автор теми osvod
  • Дата створення Дата створення
Ой, да сколько той ядерной зимы, зато потом, ядерная весна, и ядерные подснежники:).

при летнем времени восход в июне был в 3-30, если летом теперь будет зимнее время то восход в июне будет в 2-30.
У мене інша інформація:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дата Схід Захід Iстинний полудень Світловий день
сб, 20 червня 4:25 20:47 12:36 16:22:10

У мене інша інформація:

У меня реальная информация о том, во сколько начинает светлеть.

Что именно тебе непонятно?
Що мається на увазі під "будет темнеть": захід сонця, кінець цивільних або навігаційних сутінків? А "рассветать": схід сонця, початок цивільних або навігаційних сутінків? Чому використано не рівноцінні значення (наприклад, початок цивільних сутінків та захід сонця)? Все це у м. Харків чи Київ? Чому не Київ?

Що мається на увазі під "будет темнеть": захід сонця, кінець цивільних або навігаційних сутінків? А "рассветать": схід сонця, початок цивільних або навігаційних сутінків? Все це у м. Харків чи Київ? Чому не Київ?

Почему не Киев? Потомо что я в Харькове. Что непонятно в моей фразе? Ты реально не понимаешь или типа выебнуться решил? Загугли что такое восход, почитай почему сначала мы видим свет, а потом солнце. Киев в этом вопросе находится выгоднее, так как западнее. Зеленское чмо не подумало, что на востоке страны у меня будет светлеть в 2:30 ночи, что нахер никому не нужно и при этом начнёт темнеть в 20-00, что коснётся всех. И всё это из-за долбоёбов, которым 2 раза в год трудно принять сдвиг на 1 час?
И ты не понимаешь о чём речь?

Нынешнее поколение всячески нарушают законы жизни на Земле,они думают что расплаты за это не будет,а фигачки природа за всё спросит с ихнего здоровья и людей которых они обрекли на нарушения жизни.Некоторые считают что это мелочь и ошибаются.

У мене інша інформація:

ця інформація згідно літнього часу, якщо залишиться зимовий то схід буде у 3-30 (3-25) , не 2-30, але теж занадто рано і абсурдно спати при сонці ранком і потім блукати у темряві ввечері.

ця інформація згідно літнього часу, якщо залишиться зимовий то схід буде у 3-30 (3-25) , не 2-30, але теж занадто рано і абсурдно спати при сонці ранком і потім блукати у темряві ввечері.
20 червня світловий день тривав 16:22:10. Тобто ті, хто спить по 8 годин (наприклад, я), у будь-якому випадку деякий час робитимуть це при сонці.

Назад
Зверху Знизу