Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У мене інша інформація:при летнем времени восход в июне был в 3-30, если летом теперь будет зимнее время то восход в июне будет в 2-30.
Із цього місця, будь ласка, детальніше.
У мене інша інформація:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Дата Схід Захід Iстинний полудень Світловий день
сб, 20 червня 4:25 20:47 12:36 16:22:10
У меня реальная информация о том, во сколько начинает светлеть.
На час раньше светлеет.
Що мається на увазі під "будет темнеть": захід сонця, кінець цивільних або навігаційних сутінків? А "рассветать": схід сонця, початок цивільних або навігаційних сутінків? Чому використано не рівноцінні значення (наприклад, початок цивільних сутінків та захід сонця)? Все це у м. Харків чи Київ? Чому не Київ?Что именно тебе непонятно?
Що мається на увазі під "будет темнеть": захід сонця, кінець цивільних або навігаційних сутінків? А "рассветать": схід сонця, початок цивільних або навігаційних сутінків? Все це у м. Харків чи Київ? Чому не Київ?
Я не розумію, чому ти крутиш, як циган сонцем.Ты реально не понимаешь или типа выебнуться решил?
Я не розумію, чому ти крутиш, як циган сонцем.
ця інформація згідно літнього часу, якщо залишиться зимовий то схід буде у 3-30 (3-25) , не 2-30, але теж занадто рано і абсурдно спати при сонці ранком і потім блукати у темряві ввечері.У мене інша інформація:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Дата Схід Захід Iстинний полудень Світловий день
сб, 20 червня 4:25 20:47 12:36 16:22:10
20 червня світловий день тривав 16:22:10. Тобто ті, хто спить по 8 годин (наприклад, я), у будь-якому випадку деякий час робитимуть це при сонці.ця інформація згідно літнього часу, якщо залишиться зимовий то схід буде у 3-30 (3-25) , не 2-30, але теж занадто рано і абсурдно спати при сонці ранком і потім блукати у темряві ввечері.