Статус: Офлайн
Повідом.: 30324
Повідом.: 30324

Та ты пойми, можно жучков как угодно оправдывать, вот только про их вклад в музыку нехуй пестеть, про вклад в маркетинг, это да, все таки первый успешный бойз бэнд заработавший своими жопками миллионы нефти, но не было ни какого вклада, да были спизженные идеи, бил скопированный саунд, был мульт созданный не ими а нанятыми художниками, а они торчали на курортах, пока за них креатив делали. Было, но они то тут при чем?По впливу на масову свідомість жуки френку фору досі дадуть. Звісно мелодізм можна попсою сопливою назвати, але вони перші почали готувати грунт музичної революції 60/70х. Бітломанією вже давно перехворів, але, якщо б моє власне знайомство з роком почалося з Френка, а не з Бітлз, то скоріш за все рок для мене був би мертвим ще в утробі.
Фраза "ми всього лише тут за грошима" набагато ширше, ніж закидон до жуків - це до усіх нас! (Вогонь-облога - до Бітлів, все інше - для слухачів; до речі, Френк з кінця 70х матеріально не страждав). Як і наведена Вами цитата про свідомість
І головне - я тут Френка привів для ось цієї цитати: розмовляти про музику — це те саме, що танцювати про архітектуру![]()