Збір на FPV для «Птахів Мадяра»

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Время беспощадно.
1000011592.webp

Ну да... єбу і плАчю 🤧 якіі мужикі всьотакі жалкі і мєрзкі
Не всі )
Я вас почув..ауфідерзейн...
Не ображайтеся. Ми сидимо біля моніторів, та тихо заздримо, як вирує (якщо правильно слово пишу) у вас життя. Іноді не витримуємо, починаємо колючки з літер складати
Ми всі знаємо як потрібно, але мало хто живе як хотів би. А тут ви такий собі вітер в спину на сонячниковому полі - вільний, живий та красивий. Знаєте яка спокуса розповісти, що не можна жити не за правилами?)

Щось у мене сьогодні говорілка разгулялась)

Не всі )

Не ображайтеся. Ми сидимо біля моніторів, та тихо заздримо, як вирує (якщо правильно слово пишу) у вас життя. Іноді не витримуємо, починаємо колючки з літер складати
Ми всі знаємо як потрібно, але мало хто живе як хотів би. А тут ви такий собі вітер в спину на сонячниковому полі - вільний, живий та красивий. Знаєте яка спокуса розповісти, що не можна жити не за правилами?)

Щось у мене сьогодні говорілка разгулялась)
К сожаленію не усі це розуміють..та рахують що їхне пресне життя саме правільне у світі..та ще іншіх поучають..

К сожаленію не усі це розуміють..та рахують що їхне пресне життя саме правільне у світі..та ще іншіх поучають..
Пам'ятаю "комсомольскіє собранія", на яких порядні правильні совєцькі гражданє повчали так званих елементів, які дозволяли собі вільності ) Нас цьому вчили з народження, так просто воно не стирається )

Пам'ятаю "комсомольскіє собранія", на яких порядні правильні совєцькі гражданє повчали так званих елементів, які дозволяли собі вільності ) Нас цьому вчили з народження, так просто воно не стирається )
А потом єті комсомольскіе ублюдкі *греческую смаковніцу* дивилися, у горкомі комсомолу, кажучи що у ніх нарада..

Если я на некоторие пости особо *одарених* , не звертаю уваги, це не значить що я їх не бачу.. я усе бачу та роблю висновки для себе..
Правильно.
Подожди, пока расслабятся и - раз, вилкой в глаз.
Месть - это блюдо, которое следует кушать холодным. :увага:

Назад
Зверху Знизу