Статус: Онлайн
Повідом.: 6015
Повідом.: 6015
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...хто це?Holly Grainger?
Анжінер..хуля з тебе узяти.. ще небось іируки мив коли закваску робив..Не, минералка, сметана и лимонная кислота. Это рецепт жены. Я люблю на квасе, но сейчас не продают квас, который к окрошке. Я пытался сделать хлебный квас но потерпел фиаско, потому что ни один местный хлеб для кваса не подходит. Получилась неудобоваримая бурда![]()

Нет, почему же, можно всё, если желание присутствует.Крак, я так понял, охуел и не выхуел? Да, квас и окрошка, и шо?![]()

В Труямисте ( єто побережье, Гданьск, Сопот, Гдиня), недвіга дороже чем в Варшаве..Ну не на столько же
Да ладно - квас.Не, минералка, сметана и лимонная кислота. Это рецепт жены. Я люблю на квасе, но сейчас не продают квас, который к окрошке. Я пытался сделать хлебный квас но потерпел фиаско, потому что ни один местный хлеб для кваса не подходит. Получилась неудобоваримая бурда![]()

Как тут не выпить!!!Сина к семье випустили, уже в Берлине, блядь..![]()
![]()

Як будто ето шото плохоє🤧видрихнеться за день![]()
в мене бабуля казала, - від семі собак відбрешеться, на мене казала)Як будто ето шото плохоє🤧
Так ви такой і єсть 🤧в мене бабуля казала, - від семі собак відбрешеться, на мене казала)
А я вам казав, ідемо зі мною до матриці.. ото де весіло бля..Пєнсія , мені нудно🤧

, так шо не грустіте..
Ой, ЛьохенА я вам казав, ідемо зі мною до матриці.. ото де весіло бля..
Знайшли би вам жоніха баґатого з аустралії..
Кста.. е DJ з англії, з лодо́ну.. 56..зажиточний курвааа.. но бабнік лютий..
ща от пару часиків покемару і до амеріки.., так шо не грустіте..
![]()

...у нас 11Ранку!
На балконі +13, шо там на вулиці боюсь навіть дивитись.
Холодно цук.... Винограду уже б цвісти, а він мучається....у нас 11