Статус: Офлайн
Повідом.: 11454
Повідом.: 11454
Як вода ? Купатися можна ?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
«Бельдюга, пелядь, пристипома — украсят стол любого дома!»Как вам рыбакам тяжело... А тут зашел в магазин и купил, чего надо и сколько![]()
И шо теперь, не бухать?...тобі бухати не можна, осліпнеш зовсім 🤦♂️

Не знаю. Поэтому и бухаю домаДааа.... А знаєш як воно поїхати на ночну рибалку, коли у школах випускний? У мене досі око сіпається...

Бінокаль дєшевлє.-6 и сложные линзы в очках. Контактные линзы будут стоить целое состояние. У меня очки обошлись в 800 евро. Линзы представляешь?
Я стоко не выпьюЯк вода ? Купатися можна ?
Ти ти нє тягав рибіну на 30 кіл. Оно пре, шо бульдозєр. А ти нічо зробить не можеш. Тока крутілкі на котушці по пальцам їбашать.А я дома бухаю... Спокойно все, никуда не ездил с ранняНе понимаю я рыбалку
![]()
Верховодок таких не буває.Ти ти нє тягав рибіну на 30 кіл.
Після невдалої риболовлі двоє рибалок збирають снастіА я дома бухаю... Спокойно все, никуда не ездил с ранняНе понимаю я рыбалку
![]()
ДоаУтро... солов'ї співають... тиша на воді.... поплавок ледь шевелиться.... всі ще сплять.... а я уже бухаю.
Який?А толстолоби бувають. ЛобАтий. Який смачний шашлик з нього був.
Не помогает :.(Бінокаль дєшевлє.
Нахуя?Ти ти нє тягав рибіну на 30 кіл. Оно пре, шо бульдозєр. А ти нічо зробить не можеш. Тока крутілкі на котушці по пальцам їбашать.

Та ми уже поняли шо ти не рибак. Може у тебе і глистів нема?Нахуя?![]()
А ти з якої сторони дивився?Не помогает :.(