50% off Cursor
  • Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
IMG_20260522_172444_compress92.webp
Бережи себе!
«Після другого стакану і нарколог навряд чи відмовиться від подальших задоволень»

Я на ложку ловів. На ручку ложкі.
осінню виїхав з дядьком на ставок, закинули поплавкові, закинули аля-фідера - тиша. Дядько каже, в тебеж спінінг є - покидай на щуку. Короче, поки я збирав свою ультралайтну азуру, каже, я теж попробую... Відчипляє від свого совкового алюмінієвого, в руку товщиною, спининга "убійцу карася", виуджує з торби совкову "ложку", розміром з половник, ржаву і облуплену, і з першого закиду витягує щупака з пів метра)))
я слідом теж шнурочка зачепив, але одна мепсовська вертушка лишилась у ставку)

Вкладення

• photo_2025-10-05_08-43-12.webp
    photo_2025-10-05_08-43-12.webp
    1.2 MБ · Перегляди: 5
Останнє редагування:
осінню виїхав з дядьком на ставок, закинули поплавкові, закинули аля-фідера - тиша. Дядько каже, в тебеж спінінг є - покидай на щуку. Короче, поки я збирав свою ультралайтну азуру, каже, я теж попробую... Відчипляє від свого совкового алюмінієвого, в руку товщиною, спининга "убійцу карася", виуджує з торби совкову "ложку", розміром з половник, ржаву і облуплену, і з першого закиду витягує щупака з пів метра)))
я слідом теж шнурочка зачепив, але одна мепсовська вертушка лишилась у ставку)
Ну, це десь кілограм ваги

Ох, який же він добрий.. :увага: :yahoo::клас:...давно забитий вкус вечерніх посіделок на кухне на яблуневом провулке..мммм.. фантастіка...:кручусь:
Я надеюсь, то про коньяк? :D Тогда мы тебя морально поддерживаем :D

Назад
Зверху Знизу