Статус: Онлайн
Повідом.: 53097
Повідом.: 53097
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
осінню виїхав з дядьком на ставок, закинули поплавкові, закинули аля-фідера - тиша. Дядько каже, в тебеж спінінг є - покидай на щуку. Короче, поки я збирав свою ультралайтну азуру, каже, я теж попробую... Відчипляє від свого совкового алюмінієвого, в руку товщиною, спининга "убійцу карася", виуджує з торби совкову "ложку", розміром з половник, ржаву і облуплену, і з першого закиду витягує щупака з пів метра)))Я на ложку ловів. На ручку ложкі.
Ху из факин Вася?...Васин пакет?
...колега,бо ти ж не вживаєш😁Ху из факин Вася?
Не Вася звільнився давно , та він і підшитий був .....колега,бо ти ж не вживаєш😁

Він писав,що не вживає,але не писав що....колега,бо ти ж не вживаєш😁

Ну, це десь кілограм вагиосінню виїхав з дядьком на ставок, закинули поплавкові, закинули аля-фідера - тиша. Дядько каже, в тебеж спінінг є - покидай на щуку. Короче, поки я збирав свою ультралайтну азуру, каже, я теж попробую... Відчипляє від свого совкового алюмінієвого, в руку товщиною, спининга "убійцу карася", виуджує з торби совкову "ложку", розміром з половник, ржаву і облуплену, і з першого закиду витягує щупака з пів метра)))
я слідом теж шнурочка зачепив, але одна мепсовська вертушка лишилась у ставку)

Это кто из твоей бригады так? То, которое с БМВ?

Лящі вродє.Водобуд?
Я надеюсь, то про коньяк?Ох, який же він добрий..![]()
...давно забитий вкус вечерніх посіделок на кухне на яблуневом провулке..мммм.. фантастіка...
![]()
Тогда мы тебя морально поддерживаем 
На Водобуді були.Лящі вродє.
А ты спрашивал? Мы хотимДобре що ві не захотіли..![]()

Та там всьо пощітано. Півметра - 600-700 грамів. Кажись.Ну, це десь кілограм ваги
Якби вона була у мене в брігаді.. я би з роботи і не уходив..Это кто из твоей бригады так? То, которое с БМВ?![]()

І шо? В нього нєвська котушка і жилка 0,8... А мо й товща)Ну, це десь кілограм ваги