Пошляк
Куратор теми
Статус: Онлайн
Повідом.: 19800
Повідом.: 19800
Фотограф
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...у кого з них чорна пріора?Хто тут вовка?
![]()
Думаю шо у того шо зліва))...у кого з них чорна пріора?
А я і думаю ото, чого пишут шо у Мюніху дофігіща бєжанцов наших... 🤧Да,но не в Германии,а в земле Баварии больше всего праздничных дней по землям.Так в мае три- 1мая День труда,14 мая Вознесение и 25 мая Троица.
...значіть вінДумаю шо у того шо зліва))
Брешут!Мюних один из самых дорогих городов Германии для жизни,с самыми высокими зарплатами.Наших беженцев дофігіща в округе,но работают они в Мюніхе.Знаю двоіх,з Аугсбурга в Мюних на працю ездят.А я і думаю ото, чого пишут шо у Мюніху дофігіща бєжанцов наших... 🤧
Так канєш можна работат када кажний понеділок виходний 🤧Брешут!Мюних один из самых дорогих дорогих городов Германии для жизни,с самыми высокими зарплатами.Наших беженцев дофігіща в округе,но работают они в Мюніхе.Знаю двоіх,з Аугсбурга в Мюних на працю ездят.
– Наш мир абсурден, – говорю я своей жене, – и враги человека – домашние его!Вона усіх моїх *сестер* інакше ніж, -твої прастітуткі не називае..![]()
![]()
Подавляющее большинство крафта - говно, к сожалению....шановані чуваки ось порекомендували,
Завтра пробувати буду
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Легло на вчерашние дрожжи.Размотало с одной пляшкі. Слабюк.