Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ето с комуналкой ? А скіко метрув? 😳Это кавалерка.. 2950.. на круг.. дорого, знаю ( вздыхаю).. но нам тут очень нравится..![]()
Да, Я ш кажу, на круг.. 30 вродь.. якщо треба я гляну..еще ттт ниразу низа шо не преплачували.. за 3 рокі.. та бабка прилепіла 50 зл у прошлому році ток за єлектріку.. но докі показувала.. вони там підняли..Ето с комуналкой ? А скіко метрув? 😳
Вообще шараЭто кавалерка.. 2950.. на круг.. дорого, знаю ( вздыхаю).. но нам тут очень нравится..![]()

Підготовив місце на газоні під оновлення, запустивШтори попрани.. вікна умити.. я виспа́ний..![]()
тераз ружі. свої поліва..
а ви що робите.. лодирі?..
![]()
2-х комнатная..но в полях, мин 20 до цівілізации осенью була 2400 за все.. с мебелью..Вообще шара![]()

Сук.. а в мене тутай матіола не квятне хоч виїбись..вже другий рік поспіль..Підготовив місце на газоні під оновлення, запустив
![]()
підготовив місце під майбутню посадку томатів, біля тераси оновив місце під матіолу...Лози вінограду підняв і зафіксив...Пива з вяленою плоскиркою попив...
може стоїть з України привезти..
Точно? Точноточноточно ???...
ПТСР
58-річний уродженець москви
Ану кажить мені, фаховці.. то ізумрудік..з осколкамі,альбо шо?..![]()
![]()
Однушка не в центре 600 евро. У меня трешка ближе к коаю города - 1000 без коммуналки. Домик с землей чтоб недалеко от города (а 20 минут - это не далеко) вообще космос будет, минимум та же штука2-х комнатная..но в полях, мин 20 до цівілізации осенью була 2400 за все.. с мебелью..![]()
Сукаааа.. орав у голос..⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

а по Вашему в здравом уме состоявшийся 58-летний чел. способен на такое? Допускаю, конечно, могли использовать его состояние.Точно? Точноточноточно ???
Или абы "красивыми" блять буквами потелепать ??
Да..да.. вона теж той шляпой оце обізвала..⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

До біса сходіть, ага.а по Вашему в здравом уме состоявшийся 58-летний чел. способен на такое? Допускаю, конечно, могли использовать его состояние.
Дегенерат, який влаштував бійню в Києві,
озброєний мисливською легальною гвинтівкою Кел-Тек Саб-2000 під пістолетний набій 9х21.
Не Калашников і не зброя з війни.
Долбоеб ну ехал бы на фронт бегал ,кацапов стрелял
Ну дороговасто трощки єслі кавалєрка🤧Да, Я ш кажу, на круг.. 30 вродь.. якщо треба я гляну..еще ттт ниразу низа шо не преплачували.. за 3 рокі.. та бабка прилепіла 50 зл у прошлому році ток за єлектріку.. но докі показувала.. вони там підняли..