4000 грн на місяць

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Шуша прийщла.. поки я тутай з амерікой балакав..🤭
IMG_20260418_175619.webp

Ето с комуналкой ? А скіко метрув? 😳
Да, Я ш кажу, на круг.. 30 вродь.. якщо треба я гляну..еще ттт ниразу низа шо не преплачували.. за 3 рокі.. та бабка прилепіла 50 зл у прошлому році ток за єлектріку.. но докі показувала.. вони там підняли..

Штори попрани.. вікна умити.. я виспа́ний.. :D :D тераз ружі. свої поліва..:збентежений::україна: а ви що робите.. лодирі?..:rolleyes:
Підготовив місце на газоні під оновлення, запустив
1776528842366.webp

підготовив місце під майбутню посадку томатів, біля тераси оновив місце під матіолу...Лози вінограду підняв і зафіксив...Пива з вяленою плоскиркою попив...

Підготовив місце на газоні під оновлення, запустив
1776528842366.webp

підготовив місце під майбутню посадку томатів, біля тераси оновив місце під матіолу...Лози вінограду підняв і зафіксив...Пива з вяленою плоскиркою попив...
Сук.. а в мене тутай матіола не квятне хоч виїбись..вже другий рік поспіль.. :плачу:може стоїть з України привезти..:незнаю:

Ану кажить мені, фаховці.. то ізумрудік..з осколкамі,
IMG-20260418-WA0009.webp
альбо шо?.. :збентежений:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

2-х комнатная..но в полях, мин 20 до цівілізации осенью була 2400 за все.. с мебелью..:незнаю:
Однушка не в центре 600 евро. У меня трешка ближе к коаю города - 1000 без коммуналки. Домик с землей чтоб недалеко от города (а 20 минут - это не далеко) вообще космос будет, минимум та же штука

Точно? Точноточноточно ???
Или абы "красивыми" блять буквами потелепать ??
а по Вашему в здравом уме состоявшийся 58-летний чел. способен на такое? Допускаю, конечно, могли использовать его состояние.

а по Вашему в здравом уме состоявшийся 58-летний чел. способен на такое? Допускаю, конечно, могли использовать его состояние.
До біса сходіть, ага.

Дегенерат, який влаштував бійню в Києві,
озброєний мисливською легальною гвинтівкою Кел-Тек Саб-2000 під пістолетний набій 9х21.
Не Калашников і не зброя з війни.

Долбоеб ну ехал бы на фронт бегал ,кацапов стрелял

І шо шо зброя не з війни. Вона може бути або з війни або кацапами для завдання видана? Уроженців з боліт в Україні хоч сракою жуй, в тому числі в ЗСУ. Як і уроженців України, які ведуться на кацапські заманухи в телеграмах.

Да, Я ш кажу, на круг.. 30 вродь.. якщо треба я гляну..еще ттт ниразу низа шо не преплачували.. за 3 рокі.. та бабка прилепіла 50 зл у прошлому році ток за єлектріку.. но докі показувала.. вони там підняли..
Ну дороговасто трощки єслі кавалєрка🤧

Назад
Зверху Знизу