Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ох , люба.. побалакаем коли ви нас доженете..Ну вы же не японец, да??
Мясо, разное всякоеговядину и тд вы ничем не замените, если с тз полезности
/...корисно.їсти--корисно.
я теж так мислів..

І шо мені її самому ловити?..Как-то нефига и не дешевая... Примерно как у нас. Но ты ж на море живешь, как так?![]()
можна..но сука дорого та ще школеніе треба проїти..
.. шоп рибу не образити..

...не знаю, їм скумбрию солону,іншу рибу різну,на цю дивитися не можуОх , люба.. побалакаем коли ви нас доженете..![]()
я теж так мислів..
![]()
Пральна і не дивись.....не знаю, їм скумбрию солону,іншу рибу різну,на цю дивитися не можу
зажерся ти..
... харківськи лавочки можуть довести до сліз
![]()
![]()
Тоісь за полкабана ментше 300 грівасов? 🤧 недурствєнноО, до речі.. ошеек.. но я шляпа дурна..забув активувати купон в приложении.. а так би била скідка 50%..![]()
![]()
Такий лосось красивий, шкода що не можна через монітор купити )Ось..запаси рипкі поповнів..![]()
![]()
Я можу вам прислати.. задармо .Такий лосось красивий, шкода що не можна через монітор купити )

...їдьте у метро, там повно такої рибиТакий лосось красивий, шкода що не можна через монітор купити )
Серце у вас великеЯ можу вам прислати.. задармо .![]()
Дякую. Подруга туди іноді їздить, попрошу щоб купила 
Ми там беремо іноді, але то якась дивна субстанція у вигляді риби...їдьте у метро, там повно такої риби

...дивно, там завжди риба відмінної якостіСерце у вас великеДякую. Подруга туди іноді їздить, попрошу щоб купила
Ми там беремо іноді, але то якась дивна субстанція у вигляді риби![]()