Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...мостишся прикемарити?К-лавочка
![]()
...це авто сотрудніків,не кричіКурва почти 9 утра а парковка забіта.. єтош оні усе у склепі кууурвооо...зробить мене премьером Польщі..![]()
![]()
![]()
...це наш суржик,ви не розумієте😁/нудным голосом.../
співробітників. ага. )
![]()
Усім тихого![]()
...із усіго асортименту дорадо б з'їв,Ось..запаси рипкі поповнів..![]()
![]()
Тебе хорошо, у тебя рыба дешевая... Почем лосось за кг, например?Ось..запаси рипкі поповнів..![]()
![]()
* Семейная* упаковка , но в бедронке вродь дешевле..🤔..я не запоминаю.. воно мені і в буй не впілосьТебе хорошо, у тебя рыба дешевая... Почем лосось за кг, например?
..тот шо шматочками уценка.. бо срок сеня истекает..вот.. а ваще самий дорогой це минтай,и я його тільки Шуре купую..
В труне карманів нема.....із усіго асортименту дорадо б з'їв,
Взагалі, йди вже на роботу, хвате гроші палить😁

На базаре отстатній раз дікий купував за 180/кг..но то 2 разние риби..Тебе хорошо, у тебя рыба дешевая... Почем лосось за кг, например?

Как-то нефига и не дешевая... Примерно как у нас. Но ты ж на море живешь, как так?* Семейная* упаковка , но в бедронке вродь дешевле..🤔..я не запоминаю.. воно мені і в буй не впілось![]()
..тот шо шматочками уценка.. бо срок сеня истекает..вот.. а ваще самий дорогой це минтай,и я його тільки Шуре купую..
![]()
![]()
![]()

Стесняюсь спросить... у вас еще жабры/плавники не отросли ??Ось..запаси рипкі поповнів..![]()
![]()

Ви міне деда мого напомінаете.. коли я був студентом дуже любив морську капусту у банках.. коли разпродавалі армейськи сховища вона коштувала 7 копіїок..я жер її банками..Стесняюсь спросить... у вас еще жабры/плавники не отросли ??![]()
а діду менімкаже... - не їж її стільки вуха як у зайця вирастуть...

Відповидаю на ваше питання.. в моему віці її вже не стільки полізно їсти.. скільки потрібно..![]()
Ну вы же не японец, да??
говядину и тд вы ничем не замените, если с тз полезности
їсти--корисно.