Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...сегодня он іграєт джаз,а завтра родіну продастИнтересная у нее обувь
![]()
Хрен вам. Я до 5 березня вихідний.И не говори... А еще завтра работать![]()
А чего не с воскресенья ?А шо правда шо с понедялка вже спрін починается?..![]()
Кремень!Я ваще мовчу з самого ранку..про що ви?..![]()
![]()
Це лише для тих, хто рахувати не вміє. Для інших з неділі.А шо правда шо с понедялка вже спрін починается?..![]()
Нормальные тапочки вроде... Зато не жаркоИнтересная у нее обувь
![]()

То в її авоська от єрмєса порвалас видно, то она с її тапки пошила шоб бабосікі не пропадалі 🥱Интересная у нее обувь
![]()
Не говори.
1,08 ойро за 0,5 банку, плюс 0,25 ойро за банку залог/потом сдаёшь/Скорее всего лучший баварский и немецкий ****.Тю...Я в Хорватії от таке пиво купував в півтора раза дешевше,ніж в Німеччині...
![]()
...таке відчуття, що ви купуєте пиво із-за цих 25 центів😁🤦♂️1,08 ойро за 0,5 банку, плюс 0,25 ойро за банку залог/потом сдаёшь/
У вас искажённое відчуття,цены в магазине указаны без залога на тару.И зочу я или нет,покупая воду,сок, пиво в бутылках или банках,с покупателей берут залог 8,15,или 25 центов за каждую единицу.Это вы все кругом знаете,как и НП.Может быть кто то не знает,поэтому к цене товара на ценнике я добавляю 0,25 ойро....таке відчуття, що ви купуєте пиво із-за цих 25 центів😁🤦♂️
А потом люди эту тару как возвращают? В любой магазин или там, где покупал?У вас искажённое відчуття,цены в магазине указаны без залога на тару.И зочу я или нет,покупая воду,сок, пиво в бутылках или банках,с покупателей берут залог 8,15,или 25 центов за каждую единицу.Это вы все кругом знаете,как и НП.Может быть кто то не знает,поэтому к цене товара на ценнике я добавляю 0,25 ойро.
У червні в Хорватії 3,20 за 4. У пляшках.1,08 ойро за 0,5 банку, плюс 0,25 ойро за банку залог/потом сдаёшь/Скорее всего лучший баварский и немецкий ****.

...пане,у вас відсутнє почуття гумору,бог з ним,з тим залогом.А взагалі, я радий би не знати тих подробиць життя за кордоном.Я ,на відміну від вас ,не вважаю досвід 5 місячного життя у Німеччині, необхідним мені,це втрачена частина мого життя,завдяки війніУ вас искажённое відчуття,цены в магазине указаны без залога на тару.И зочу я или нет,покупая воду,сок, пиво в бутылках или банках,с покупателей берут залог 8,15,или 25 центов за каждую единицу.Это вы все кругом знаете,как и НП.Может быть кто то не знает,поэтому к цене товара на ценнике я добавляю 0,25 ойро.
...у тамбурах маркетів стоять автомати для прийому цієї тариА потом люди эту тару как возвращают? В любой магазин или там, где покупал?
И все сдают взад?...у тамбурах маркерів стоять автомати для прийому цієї тари
...тільки пляшки і банки особливим чином промарковані,що попало туди не запхнешИ все сдают взад?