Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Интересная у нее обувь
1000002977.webp

Тю...Я в Хорватії от таке пиво купував в півтора раза дешевше,ніж в Німеччині...
1772106801459.webp
1,08 ойро за 0,5 банку, плюс 0,25 ойро за банку залог/потом сдаёшь/Скорее всего лучший баварский и немецкий ****.

Останнє редагування:
...таке відчуття, що ви купуєте пиво із-за цих 25 центів😁🤦‍♂️
У вас искажённое відчуття,цены в магазине указаны без залога на тару.И зочу я или нет,покупая воду,сок, пиво в бутылках или банках,с покупателей берут залог 8,15,или 25 центов за каждую единицу.Это вы все кругом знаете,как и НП.Может быть кто то не знает,поэтому к цене товара на ценнике я добавляю 0,25 ойро.

У вас искажённое відчуття,цены в магазине указаны без залога на тару.И зочу я или нет,покупая воду,сок, пиво в бутылках или банках,с покупателей берут залог 8,15,или 25 центов за каждую единицу.Это вы все кругом знаете,как и НП.Может быть кто то не знает,поэтому к цене товара на ценнике я добавляю 0,25 ойро.
А потом люди эту тару как возвращают? В любой магазин или там, где покупал?

...пане,у вас відсутнє почуття гумору,бог з ним,з тим залогом.А взагалі, я радий би не знати тих подробиць життя за кордоном.Я ,на відміну від вас ,не вважаю досвід 5 місячного життя у Німеччині, необхідним мені,це втрачена частина мого життя,завдяки війні

Назад
Зверху Знизу