Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...наче не дуже брудна,а де ти їздиш?Я сам час як повернувся. Даже на мийку заїхав, сіль пісок змив.
Та по місту. Не брудна, а вся в піску після вчорашнього....наче не дуже брудна,а де ти їздиш?
ніт, ще конифолью)Та по місту. Не брудна, а вся в піску після вчорашнього.
Хотите поговорить о программировании ПЛК под линукс на чистом C?А шо пєнсія ви кромі як про жрачку, випивку та сіські-піські нічим больши не інтересуєтєсь?🥱

Он же сказал , в Нарнию готовится...а де це наш польський френд?..не осліп там від пальонки?
А шо, щось є з переліку?А шо пєнсія ви кромі як про жрачку, випивку та сіські-піські нічим больши не інтересуєтєсь?🥱
Я за городом. С 11 утра нет.Сьогодні у когось світло відключали? А то сиджу-чекаю, а може його не відключають. А може тільки комп включу і вимкнуть.
Вы у кого спрашиваете? У поляка, чеха, киевлянина или Ха области ?Сьогодні у когось світло відключали? А то сиджу-чекаю, а може його не відключають. А може тільки комп включу і вимкнуть.
Те же 7 часов с раннего утра, былоЯ за городом. С 11 утра нет.
Как то жутковато. Полнолуние.
Угу, как в анекдоте про "убил и съел" )Как то жутковато. Полнолуние.
Или вампир, или бетмен.Угу, как в анекдоте про "убил и съел" )
Я ж дєвочка! 🤷♀️ я про всякі красівості хоХотите поговорить о программировании ПЛК под линукс на чистом C?![]()
Олвєйз🤧А шо, щось є з переліку?
Полнолуние.