Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
О, я придумал!

Француженка, рыжая, с хорошим голосом, старше 18 и младше 70ти :D Для ИринаИра подтанцовка из молодых французов. Для фанатов ИИ - два робота. Идеальный клип :D

Не понимаю, нахрена домой булыжники тащить, та й ще за дурнi грошi :незнаю:

Если уж камушки - то брУльянты11 :D
...як сувеніри,помню колись у 16 році ,у нашій туристичній групі був чувак,який збирав камінчики з кожної парковки,де ми зупинялися,він пакував їх окремо і підписував,де знайшов

...як сувеніри,помню колись у 16 році ,у нашій туристичній групі був чувак,який збирав камінчики з кожної парковки,де ми зупинялися,він пакував їх окремо і підписував,де знайшов
Я колись колекціонував компостовані талончики. Вклеював в тетрадку: автобусні, трамвайні, тролейбусні. Враховуючи що виріс у маленькому містечку, трамвайних та тролейбусних було мало.

Я давно на Барабане брелки для ключей с камушками покупала. Там ещё к знакам Зодиака типа был расклад. Или это в киоске с индийскими товарами в метро....не помню уже.
Камушки как на фото почти

Я колись колекціонував компостовані талончики. Вклеював в тетрадку: автобусні, трамвайні, тролейбусні. Враховуючи що виріс у маленькому містечку, трамвайних та тролейбусних було мало.
...мабуть та колекція була для шарового проїзду у громадському транспорті,на кожен автобус у вас був талончик

Камішки красіві разноцвєтні. Полєзні скорпіонам і дєвочкам 😳
Я погуглила. Красивые оттенки.
Слоников видела, из таких камушков выточенных. Три слоника. У знакомых.
Из Партенита привезли давно. Сувенирных

Я погуглила. Красивые оттенки.
Слоников видела, из таких камушков выточенных. Три слоника. У знакомых.
Из Партенита привезли давно. Сувенирных
Со слонікамі в меня напряжонка 😳 тре точіть... а лучче бусікі

Со слонікамі в меня напряжонка 😳 тре точіть... а лучче бусікі
Вот фото скинули. Но может это не унакит.
Они сами без понятия. Если что, не смеяться.
😑
1000001933.webp

1000001935.webp

...мабуть та колекція була для шарового проїзду у громадському транспорті,на кожен автобус у вас був талончик
Я малий був і мене такі приземлені питання не займали тоді)))

Назад
Зверху Знизу