Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну якаш то ветошь.. то лен, причем весьма неплохого качества..![]()
У мене і сєкатор є для металопластикових труб. Прішлось купіть, бо треба було аварію чініть, а мастєра отказалісь. Да.

Як тєбє сказать. Я намастив пасту на голу рєзьбу потом намотав слой паклі цей, потом зверху втер щє слой пасти. Паста взагалі не має зєрністості. Вязкая субстанція. Сіра.Ну якаш то ветошь.. то лен, причем весьма неплохого качества..паста серая?..мелкозернистая?..
Если пасту хорошо втер в лен, то не потечет..на резьбе.. но у тебя еще есть фітінги металопласт.. а там 2 резиночки.. и если тти пхав фітинг в трубу не расширив ее предвариьельно но конце, то мог замять резинки..![]()
Ну, добре,Як тєбє сказать. Я намастив пасту на голу рєзьбу потом намотав слой паклі цей, потом зверху втер щє слой пасти. Паста взагалі не має зєрністості. Вязкая субстанція. Сіра.
Знав би ти , в яку глубоку сраку я запхав цей бойлер на витягнутих руках. Там нєжалко сріблом забєтоніровать, шоб туда больше нє лазіть.Ну, добре,хотя можно било мазать ток сверху..
Зверху то тіки бутербродНу, добре,хотя можно било мазать ток сверху..
Это что, вот некоторые умудряются готовить в дУше:![]()
...уха
Подтяжку сдєлайтє.Кароче пєнсія тєма такая , шо дєлать с ростянутими гамашами? 🥱 они хороші, но уже тойво трошкі неєстетічно висят на попії
Я бы посоветовал шляпой прикрыть, но там и шляпа скерее всего раздавлена.Подтяжку сдєлайтє.
Шо такоє гамаші, коториє вісят на попії?

Так а гамаши то шо ето такоє?Я бы посоветовал шляпой прикрыть, но там и шляпа скерее всего раздавлена.![]()
Кому шо.Так а гамаши то шо ето такоє?
А чо оні на жопє провіслі? У мєня подштаннікі сідят, як влітиє. Скоро 70, а **** як орєх. Кокосовий.То ишамаг наоборот..![]()
![]()

Вапщета это гетры на щиколотки, но некоторые продвинутые модницы натягивали их до жопы,В інторнетах нашов, шо це рєйтузи. Єслі повіслі на жопє, то проблема в жопє. Да. У Кардаш'ян нічо нє провісає.
Ганаши - это ****ец.![]()
...чуваки, які гамаші?..ось що актуально як ліки