Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Крєйду возьмі. Шоби стрєлочкі малювать. Ато потіряєсся.
*** Бро, мене тутай турчанка заміж зове.. крааасііііваааа...давай тебе їй віддамо.. :збентежений:
Жіночка.- вогнік.. 44 года, деті вже дрослі.. свой бізнес.. вона тобі не то шо с-ку, сс-ку купе....соглашайсі ..а..?..:незнаю:
Я не можу, бо Петрівна казала що яйкі видірве.. :увага:а тобі то шо тіряти..:збентежений::D

*** Бро, мене тутай турчанка заміж зове.. крааасііііваааа...давай тебе їй віддамо.. :збентежений:
Жіночка.- вогнік.. 44 года, деті вже дрослі.. свой бізнес.. вона тобі не то шо с-ку, сс-ку купе....соглашайсі ..а..?..:незнаю:
Я не можу, бо Петрівна казала що яйкі видірве.. :увага:а тобі то шо тіряти..:збентежений::D
Шукай мальтійку.

Скажи турчанке,что ты ученый.

Усім тихого та , за можливості, теплого :пиво:

Screenshot_528.webp

Шото туріста довго нема. Пєрєживаю за мєсний ландшафт. Він лопату з собою не брав?

Зимние кожаные на натуральном меху были у меня ботинки фірми Міда.Років 10 носив,ні ноги не мерзли,ні води не пропускали.
у меня такие Марк и Спенсер, каждый год думаю: пора выбросить, надоели, а по морозу опять их достаю. :D

1000022727.webp

1000022728.webp

1000022729.webp

Жареный рис с курицой и овощами (но без яичницы). Обалденно вкусная штука. 4 сковородки (на последнем фото собранное блюдо) с трудом хватает на троих на 3 дня :D

Назад
Зверху Знизу