Статус: Офлайн
Повідом.: 30884
Повідом.: 30884
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
С дікой пріроди😳З міхура?
Це ви, дікая?С дікой пріроди😳

Ну...я ні настіко діка😳Це ви, дікая?![]()
Знову НІ. Аблом)))Ну...я ні настіко діка😳
а чтоб справиться с бессонницей, наверно, надо пойти в оперу. И там поспать..⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

На балет. Я завжди засипав коли дивився «Жизель».а чтоб справиться с бессонницей, наверно, надо пойти в оперу. И там поспать..
Завжди? Тобто походи були неоднократні?)На балет. Я завжди засипав коли дивився «Жизель».
Ага, раза три.Завжди? Тобто походи були неоднократні?)
На балет. Я завжди засипав коли дивився «Жизель».
Я двічі бачила у партіїі принца Маріса Лієпу. Танцював з нашою Коливановою.На балет. Я завжди засипав коли дивився «Жизель».
та перестаньте. Було б за чим шкодувати. Як захочете після війни, то сходите до театру, аби пришлось до душі...аж соромно у такому поважному товаристві🤦♂️ніколи не був у театрі 😐
Сходи на щось сучасне. наприклад, ось -...аж соромно у такому поважному товаристві🤦♂️ніколи не був у театрі 😐

https://www.kharkovforum.com/threads/teatr-mozhet-byt-myrazh.5478548/...аж соромно у такому поважному товаристві🤦♂️ніколи не був у театрі 😐
Лебединое озеро по ОРТ норм, я считаюНа балет. Я завжди засипав коли дивився «Жизель».