Пошляк
Куратор теми
Статус: Онлайн
Повідом.: 19071
Повідом.: 19071
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
За государствений счет , в местах не столь отдалених..і бєзбєдная жисть годов 50.

Чекай Анжелу на ПМЖ! )))))Ві даже нє прєдставляєтє, шо там. А там вілла в Маямі, яшта стомєтрова і бєзбєдная жисть годов 50.
Чіряк тобі на жопу. Тьху,тьху.За государствений счет , в местах не столь отдалених..![]()
...ти вже у Італії, а як же мальта?😁Чіряк тобі на жопу. Тьху,тьху.
Поштучно треба продавать. І вони без дірок. Ето бля джекпотіщєєєєєєє!!!!!!!!!
То на пенсії....ти вже у Італії, а як же мальта?😁
Ніхера, Моня, камчатскій грібнік.....ти вже у Італії, а як же мальта?😁

...і монгольський рибакНіхера, Моня, камчатскій грібнік..![]()
![]()
Ніхера, Моня, камчатскій грібнік..![]()
![]()
Пошол в вудумагазін за кукламі. Скоро буду....і монгольський рибак
...переправить і по шматочку здаватьНа самом дєлє найті такой глек - ето огромний гєморой. Вже на третій монеті у продажу, мєня би паслі всє жаждущіє отобрать етот глек. Я даже нє знаю, як такоє колічєство цих монет можно бєзнаказанно распродать. Раз в год по одной штучкє, навєрноє.
Тю. Каждому из нас на форуме по монете, мы от себя и выставим на аукцион. За процент от вас. Всех не впоймают и не выпасут.На самом дєлє найті такой глек - ето огромний гєморой. Вже на третій монеті у продажу, мєня би паслі всє жаждущіє отобрать етот глек. Я даже нє знаю, як такоє колічєство цих монет можно бєзнаказанно распродать. Раз в год по одной штучкє, навєрноє.
Шо ето за ізвращєніє. Там каждая монєта 6 грам+-. А стоімость одной монєти, мінімум десять тищ євро. Рєдкіє до ста штук....переправить і по шматочку здавать
Ви плохо знаєтє етот бізнєс. К щастью.Тю. Каждому из нас на форуме по монете, мы от себя и выставим на аукцион. За процент от вас. Всех не впоймают и не выпасут.
Где взяли - нашли под подушкой от зубной феи. Хай докажут другое
...тоді життя не хвате,по одній на рікШо ето за ізвращєніє. Там каждая монєта 6 грам+-. А стоімость одной монєти, мінімум десять тищ євро. Рєдкіє до ста штук.
Ролєвиє ігри.🤣😋...до речі, про маски,може хтось помне🤦♂️
![]()
Ну уже зажали. Я так и думала, ага.Ви плохо знаєтє етот бізнєс. К щастью.
Я нікуди нє спєшу....тоді життя не хвате,по одній на рік