Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
...тільки насипав борщу,вимкнули світло, прийшлося їхати заводити на роботі генератор, бо у сховищі темно

...скоріше депортують за тунєядство
Последнее время Северный работой этой тяготится морально, ну может это такой, конечно, образ , для Лавочки.
Вообще хоть какое -то настроение должно быть, ходить на работу такую, материальный интерес, если уж не моральный.
А то так можно и нервный срыв получить.
😑

Последнее время Северный работой этой тяготится морально, ну может это такой, конечно, образ , для Лавочки.
Вообще хоть какое -то настроение должно быть, ходить на работу такую, материальный интерес, если уж не моральный.
А то так можно и нервный срыв получить.
😑
...казав, що подобається, шкодує,що не почав раніше

...казав, що подобається, шкодує,що не почав раніше
Це вже добрий знак.
Я так колись на одну роботу ходила, поки не звільнилася та не пішла на іншу - кожний ранок був як підьйом на працю у концтаборі ( по моєму відчуттю).

Це вже добрий знак.
Я так колись на одну роботу ходила, поки не звільнилася та не пішла на іншу - кожний ранок був як підьйом на працю у концтаборі ( по моєму відчуттю).
...я так не можу,мені треба самому приймати рішення, а не котати канави на дядю

Піду пробздюсь...

IMG_20260114_132533.webp

Останнє редагування:
Знаю несколько человек, которые были большими начальниками, а потом бросили все и пошли работать руками. Говорят, заебало решения принимать. А тут что-то делаешь и результат видно

Багато кого влаштовує - закінчився робочий день, зняв спецодяг - вийшов за двері і з голови все викинув. До наступного ранку.
У вас так не буває, я впевнена.
Бо відповідальність за весь бізнес-процес тільки на вас, ніхто зарплатню на карту не кине, можна і заробити, можна і ...не заробити( тьфу, тьфу, щоб йшло геть)

Знаю несколько человек, которые были большими начальниками, а потом бросили все и пошли работать руками. Говорят, заебало решения принимать. А тут что-то делаешь и результат видно
...та невже?..чого ж протираєш штани на інженерній посаді,впевнений у Чехії є що і де копати

...та невже?..чого ж протираєш штани на інженерній посаді,впевнений у Чехії є що і де копати
А я совмещаю - и решения принимаю, и потом пишу программу на это и оживляю. Так что у меня вполне себе созидательная работа. На канавы пока не тянет :D

А я совмещаю - и решения принимаю, и потом пишу программу на это и оживляю. Так что у меня вполне себе созидательная работа. На канавы пока не тянет :D
...не треба тоді розказувати про начальника, який став землекопом,і да,начальник,це не підприємець,

...не треба тоді розказувати про начальника, який став землекопом,і да,начальник,це не підприємець,
Предпринимателя, который работает на стройке, я тоже знаю. Но он тупо разорился :D

Назад
Зверху Знизу