3000 грн на місяць

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Индефикация украинских пенсионсионеров, слышали такое?Причем тут оставляют,чи нет.Тут свои мизерные пенсии забрать хотят.
...я чув,якщо за кордоном людина, то можна через месенджер по відеозв'язку

Останнє редагування:
...мабуть просто перевіряють, чи існує фізично така людина?

В чому проблема пройти?
Я для літньої жінки, що в Німеччині, робив заявку на сайті ПФ , ще в жовтні. В назначений час передзвонили по вайберу, все було дуже доброзичливо, за деякий час прийшов на мило лист, що особу підтверджено. Що складного?

1000001105.webp

Я для літньої жінки, що в Німеччині, робив заявку на сайті ПФ , ще в жовтні. В назначений час передзвонили по вайберу, все було дуже доброзичливо, за деякий час прийшов на мило лист, що особу підтверджено. Що складного?
Саме так. Але потрібно ж розганяти - "відбирають!"

В чому проблема пройти?
А зачем жто нужно ПФУ? Только не нужно о российских пенсиях.Не все пенсионеры тут имеют смартфоны.Есть знакомые еще с кнопочными.Нужен устойчивый ВайФай.,что бы пройти видеоконференцию.Здесь интернет часто прерывается/знаю два случая когда у людей во время видиоконференции он прервался более чем на минуту/.Нужно ответить на 18 вопросов без ошибок/типа когда последний раз были в ПФУ/.Что бы в Дие пройти нужно минимум два смартфона и сложно там для старого человека у которого нет помощи молодых и т.д и т.п.Тем более Украина имеет данные о всех кто здесь получает помощь.Кто умер в Германии консульство передает данные в Украину.А сколько пенсионеров лежащих или на колясках и т.п.Но старые люди послушные в моём окружении все старались пройти до НГ.Что интересно,эту сумму пенсии в перечесчете на евро,удерживают с пособия.И большенство знакомых с пенсионных карт оплачивают коммунальные услуги за покинутые квартиры и дома.

Звісно що повернуть. Тільки пенси різні є. Однім це критично іншим ні.
Кому критично - пройшли ідентифікацію ще восени. Особисто знаю двох в Німеччині і одну жіночку в США, всім їм допомагав... А "під лежачий камінь вода не течє..." :незнаю:

Кому критично - пройшли ідентифікацію ще восени. Особисто знаю двох в Німеччині і одну жіночку в США, всім їм допомагав... А "під лежачий камінь вода не течє..." :незнаю:
Хф такий хф) хуєсосить старих людей - це шось новеньке, + ставити на одну сходинку пенса в Німеччині і пенса в Україні)

...прогнозовано,настав момент, коли від пані пішли хуї🤦‍♂️

Я прям бачу жіночок в Німеччині та США які благають Мерка допомогти переоформити пенсію, бо нічим буде комуналку заплатити. Скільки у них пенсія? 4000 грн?
Пенсіонерці в Німеччині критична сума 80 евро. Пенсіонерці в США критична сума 92 долара. Пенсіонери які виживають в Україні за пенсію і 2000 грн ВПО їм співчувають, ага.

Причому дядьки в основному працездатного віку, які живуть вдома, хуєсосять пенсіонерів, які з ТОТ вибирались, кинувши там все, аби тим сморідом не дихати) хф таке хф)

Назад
Зверху Знизу