Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...мені взагалі закордоння не зайшло,мені вдома кращеКароч, в очередной раз не зашла мені оця уся ваша німечіна..![]()
..
Як казав би мій дід.. кабан чорний..![]()
Ну, меня напрягало тільки не знання мови містной,та купа *****ів.....мені взагалі закордоння не зайшло,мені вдома краще
а по ангельску, вони там шось дуже мляво..
Підтримую...ніякого явного негативу - але не моє...Голандія, Польща, наприклад - набагато комфортніше...Розумію, що то виключно особисте...Кароч, в очередной раз не зашла мені оця уся ваша німечіна..![]()
..

Der Teufel soll den Kerl buserieren! (c)Кароч, в очередной раз не зашла мені оця уся ваша німечіна..![]()
..
Ннада так:Ашпе пох..![]()
![]()
Нєжним.Снежным?
Работа *****ов любіт. Ето да.Тогда гордитесь собой - вы незаменимы. Но избегайте выгорания, этого никто не ценит.
Ну, меня напрягало тільки не знання мови містной,та купа *****ів..а по ангельску, вони там шось дуже мляво..
![]()
Тойво...Польска юбєр алєс🥱
Вот и я так , када оно там шось мени гавкае на просте питання ,- где можна сщикать..Ннада так:
Die können mich am Arsch lecken, wenn es um ihre Meinung zu meinem neuen post geht ...

Мадонна тоже на вокзале застряла под Новый год. 😁Да, дорога до Гданьску трошкі лепе.. бус спузнівся всього на 2,5 години...![]()
..
Чекать 7 годин у тому *вокзалі* у Ростоку.. яби не зміг..![]()