Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Можна трактор обкативать. Там 10 тик треба наєздіть в щадящєм рєжимє....оце я заснув,що вночі робити буду?
...не треба, там була тільки заміна колець і колінвала,знайшов бу в номіналу у дуже хорошому станіМожна трактор обкативать. Там 10 тик треба наєздіть в щадящєм рєжимє.
Я ж помню , ты писал шо 6-го будешь в пути на працю.Сам туда едь..там холодно.. я краще дома побуду..![]()
...переігравЯ ж помню , ты писал шо 6-го будешь в пути на працю.
Где то нашкодил,следы заметает....переіграв
Ващепох на ваші канави.....канави самі себе не викопають😁

...ми свої перед новим роком засипали, а ви,це питання 🤣Ващепох на ваші канави..![]()
Я теж помню і вже був на низькому старті..Я ж помню , ты писал шо 6-го будешь в пути на працю.

У нас все убрано, ходнікі уложени, земля вировнена, порядок наведен.. все остальное сніг засипав.. так шо мені пох.....ми свої перед новим роком засипали, а ви,це питання 🤣

...невже приїхав до Харкова?..тоді коли пиво будемо пити?Я теж помню і вже був на низькому старті..![]()
Ну не по такой ****яной погоде, так точно.....невже приїхав до Харкова?..тоді коли пиво будемо пити?

Чо це? Ви ж казали шо всьо хокей , всі їдтє , всіх оставляют 🥱Тут как бы эту не забрали.
...пан-відмазка,я так і здогадувався😁Ну не по такой ****яной погоде, так точно..![]()
Идентификация украинских пенсионеров, слышали такое?Причем тут оставляют,чи нет.Тут свои ,мизерные пенсии, забрать хотят.Чо це? Ви ж казали шо всьо хокей , всі їдтє , всіх оставляют 🥱
...я чув,якщо за кордоном людина, то можна через месенджер по відеозв'язкуИндефикация украинских пенсионсионеров, слышали такое?Причем тут оставляют,чи нет.Тут свои мизерные пенсии забрать хотят.
Не вигадуйте. Нічого ні в кого не відбираютьИдентификация украинских пенсионсионеров, слышали такое?Причем тут оставляют,чи нет.Тут свои мизерные пенсии забрать хотят.