Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

Мадонна тоже на вокзале застряла под Новый год. 😁Да, дорога до Гданьску трошкі лепе.. бус спузнівся всього на 2,5 години...![]()
..
Чекать 7 годин у тому *вокзалі* у Ростоку.. яби не зміг..![]()
Ага..отот черненький🤭Мадонна тоже на вокзале застряла под Новый год. 😁
![]()
То не вы рядом? 😄

...кєди і капелюх сподобалися?Ага..отот черненький🤭
...давайте попросим Норда нехай продемонструєНаучное открытие с утра.
Если юзер пишет из-за границы, то у него *****ы, ***ло и прочие понятные всем слова толерантно заменяются звездочками.![]()
Це твої проблеми)))Ну підьом..лодирі..![]()
..Слупськ скоро..
![]()
Ось тут цікавинка з *****ами, у цьому повідомленні новенької юзерші при цитуванні автентичного тексту....давайте попросим Норда нехай продемонструє
І справді, нора Пу це ж не Вороніж, щоб туди БПЛА гатили![]()
Гарно бкло б, а то в мене у Києві товариш мерзне без опалення після обстрілу майже тиждень....сьогодні на вечір потепління і сніг обіцяють
...дуже цікаво і нічого не зрозумілоОсь тут цікавинка з *****ами, у цьому повідомленні новенької юзерші при цитуванні автентичного тексту.
Я посмотрела, как отплясывает ,,Ночной портье,, ( актер, который играл шпиона), проснулась окончательно. 😁 ,,Локи,, ,,Мстители,, тоже он.
Помер, писали. Але чому - не знаю....кажуть ****,що співав про распутіна помер у москві від онкології
...прокляття гришкиПомер, писали. Але чому - не знаю.