Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У меня в тамбуре дети у соседей. И в подъезде есть, на других этажах.я только сейчас вечером прочитала, что Василя теперь 1 января), но что Коляда 24го - это я знала, видела ролик как идет толпа малышни из Львова - колядники.
Подъезд на замке, кто прийдет колядовать в городскую квартиру? та и детей кто будет отпускать, опасность обстрелов...
у нас есть, даже совсем маленькиеУ нас детворы нет в подъезде.
Отстал ти від життя феодал.....у нас зазвичай 14го ходять

...блін,а тобі як завжди видніше з поляндії🤦♂️😁Отстал ти від життя феодал..![]()
К нам пріходілі, одразу піся нр..Все знаете!) Как раз не знала)
Вы слишком суровы как для 1 января.
Я спросила, приходили ли посевать еще к кому? Но с вами лучше не шутить).

Шо значить..* як завжди?*.....блін,а тобі як завжди видніше з поляндії🤦♂️😁

...згоден,трохи узагальнив🤦♂️😁Шо значить..* як завжди?*..![]()
особенно, когда споют Щедрик!У меня в тамбуре дети у соседей. И в подъезде есть, на других этажах.
Но обычно взрослые заранее договариваются, можно ли их детворе прийти. Девочка из нашего тамбура пришла неожиданно как бы, она боевая, а братик не пошёл с ней, застеснялся наверно.
Настроение она нам подняла, было очень здорово.😊
До речі, я теж сьогодні був трохи здивований, коли мені казали що треба тепер першого.....згоден,трохи узагальнив🤦♂️😁

Это нормальноК нам пріходілі, одразу піся нр..![]()
Всю ніч "посівали"?
...треба тоді,коли комфортно конкретним людям,це є свобода віросповіданняДо речі, я теж сьогодні був трохи здивований, коли мені казали що треба тепер першого..![]()
Так йа 4 дня поспіль. Работнік года.А хто завтра - йа. А сегодня ещё отмечать. А легла в пол пятого, "по-молодежному". А радикулит подкрался незаметно.
Груді бабАм зменшую.Кем работаешь?
О.... запісь в дірєкт? 🥱Груді бабАм зменшую.
А у мене відпустка до 15 січняДратуті.
А хто іде сьодня працувать?
Йа.
Шото, ***ть, пошлО нєтак.

Та ***** бы они нужны были....попросіть цих людей прийти 14го,якщо вам так звично,думаю вам не відмовлять