Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
работаем, идем куда надо идти и ждем....Аналогично.
У меня вообще суббота - день "путешествий" по делаМ. )
Нам своє робить.
гарна ялинка, така висока!![]()
...валяю сьогодні дурня🤦♂️
...ялинка повинна бути натуральна,це все одно свято, хоч і в такий час,фермери їх вирощують для нашого з вами новорічного настрою,це їх праця і надія на заробітокработаем, идем куда надо идти и ждем....
Вчера даже немного гостиную украсила гирляндами, елку доставать не стали.
Страшно, конечно, оказаться в пижаме под завалами, но все равно большинство доживут по победы.
Отже від долі не втечеш.Я на правом під Києвом. Нема світла з ночі, як балістика уїбала по.......за півкілометра од мене.
Ти з цим пообережніше, кажуть зір може впасти![]()
...валяю сьогодні дурня🤦♂️

То навіщо ж ти сосну припер? Не любиш фермерів???...ялинка повинна бути натуральна,це все одно свято, хоч і в такий час,фермери їх вирощують для нашого з вами новорічного настрою,це їх праця і надія на заробіток
Дел не было. В плане бвло погулять, но изначально проспала. Потом зарядка телефона и вижу, что потома для гуляния нет.Аналогично.
У меня вообще суббота - день "путешествий" по делаМ. )
Нам своє робить.
Якщо крім жартів, фермерам однаково, а сосна таки хоч не засипе квартири мілкими голками через тиждень...Ялинка в нього дійсна красава, - висока, рівна, пухнаста.То навіщо ж ти сосну припер?
Немного для настроения, всё-таки.В мене просто сил нема під кінець року займатись ще цим. Якась сильна втома і поганий настрій. Нию, короче)
...я на хтз бравНа яме несколько елочніх базаров. Не приценивалась.
Я й людей там не бачу....я на хтз брав
Гарна цирюльня.![]()
...чоловічі фантазії
Там запись минимум на неделю вперед.Гарна цирюльня.
Дома все на елєктрікє. Недома є газ і вода.Сочувствую... тримаймося
Про конкретику не спрашиваю, вы маЛчик взрослый , разберетесь,
надеюсь, зарядки и всетакое есть
Тут главное чтоб печка не на электрике
А с водой что ?