Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мне кажется, её не выкинули, а забыли. Или упала с крыши с багажника. Типа. Ненадежно закрепили. )
Люси Лью.Неплохо сыграла Джоанн Ватсон в сериале "Элементарно".Да и сериальчик весьма не плох![]()
Сначала подумала у нее меч в руках.
Відмова від опалення та/або гарячої води це певна процедура. Само воно не зробиться. Потрібна комісія, яка зафіксує факт, а потім бюрократична тягомотина з комунальщиками....отака хєрня у мене з гарячою водою,офіційно відключена,стоїть бойлер, але нараховують якусь абонплату і утримання мережі 🤦♂️
Правий берег поки зі світлом. Вимкнення за графіком, хоча пишуть що графіки не діють.Завтра на работу.
Сьодня ****** взялись обєсточіть Київ надовго. Подавілі пво і уєбалі по тец6 і Київськой ГЕС. У мене панорамний від. Все бачив на власні очі. ****а, корочє.
Я на правом під Києвом. Нема світла з ночі, як балістика уїбала по.......за півкілометра од мене.Правий берег поки зі світлом. Вимкнення за графіком, хоча пишуть що графіки не діють.
... Нема світла з ночі, як балістика уїбала ...
Сочувствую... тримаймося 
Аналогично.А что следить - пока не бахнет, неизвестно, в какое именно место это будет.
Может , не права, нервы конечно реагируют на сирену, но иду дальше по своим делам.
Кто как, может в метро бегут , не знаю.

работаем, идем куда надо идти и ждем....Аналогично.
У меня вообще суббота - день "путешествий" по делаМ. )
Нам своє робить.
гарна ялинка, така висока!![]()
...валяю сьогодні дурня🤦♂️
...ялинка повинна бути натуральна,це все одно свято, хоч і в такий час,фермери їх вирощують для нашого з вами новорічного настрою,це їх праця і надія на заробітокработаем, идем куда надо идти и ждем....
Вчера даже немного гостиную украсила гирляндами, елку доставать не стали.
Страшно, конечно, оказаться в пижаме под завалами, но все равно большинство доживут по победы.
Отже від долі не втечеш.Я на правом під Києвом. Нема світла з ночі, як балістика уїбала по.......за півкілометра од мене.
Ти з цим пообережніше, кажуть зір може впасти![]()
...валяю сьогодні дурня🤦♂️

То навіщо ж ти сосну припер? Не любиш фермерів???...ялинка повинна бути натуральна,це все одно свято, хоч і в такий час,фермери їх вирощують для нашого з вами новорічного настрою,це їх праця і надія на заробіток