Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Последнее время мне кажется, шо абсолютний..Он дурачок у вас чи шо? 🥱

За хвостік..Тю...і за що?
![]()

Хто?..Садовник?
...а ти в курсі його інтимної жизні🤦♂️Последнее время мне кажется, шо абсолютний..![]()
![]()
Он у меня перед глазами мелькает 24/7..єто ви с Вітьком живете порознь.....а ти в курсі його інтимної жизні🤦♂️

если не скрутит то попуститЇбаний дещь.. я вже весь мокрий, можно у штАні сцяться..а до абеда як до луни пішки..
Люди щє дві тиші років тому придумали парасольку. Погуглі - шо це такоє. Має допомогти от доща.Їбаний дещь.. я вже весь мокрий, можно у штАні сцяться..а до абеда як до луни пішки..
Люди щє дві тиші років тому придумали парасольку. Погуглі - шо це такоє. Має допомогти от доща.Їбаний дещь.. я вже весь мокрий, можно у штАні сцяться..а до абеда як до луни пішки..
Є функція Видалити.Продубліровалось.
Точно Моня.. як підеш на раскопкі у дещь.. припиздячищь собі паросольку до горбякі..шоп копать було зручніш..Люди щє дві тиші років тому придумали парасольку. Погуглі - шо це такоє. Має допомогти от доща.

Оставлю. Може понадобіцца два раза прочітать.Є функція Видалити.

Піду. Як тока - так зразу. Буду є'башить бєз парасолькі.Точно Моня.. як підеш на раскопкі у дещь.. припиздячищь собі паросольку до горбякі..шоп копать було зручніш..![]()
![]()
Куратор на те й куратор, шоб чужоє удалять, а своє - нєєєє 😛Є функція Видалити.
Це схуїти можна 😳Робота мрії для когось.