Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дорогий Northern!Привикаю к бензопіле..![]()
Хек з Класса. По скідке![]()
...паста з Неаполя
...я вірю,що колись і ми з тобою зкуштуємо таку пасту у якомусь Неаполі😁Хек з Класса. По скідке.)![]()
Перед футбольным матчем чемпиона Италии Наполи....я вірю,що колись і ми з тобою зкуштуємо таку пасту у якомусь Неаполі😁
Команда "Наполі" із міста Неаполь, "Рома" із міста Рим, "Дженоа" із Генуї, "Торіно" із Туріна....Перед футбольным матчем чемпиона Италии Наполи.
Лацио из Рима,Самдория из Генуи,Ювентус из Турина.....Команда "Наполі" із міста Неаполь, "Рома" із міста Рим, "Дженоа" із Генуї, "Торіно" із Туріна....
То іншеЛацио из Рима,Самдория из Генуи,Ювентус из Турина.....

Ну тогда Комо из Комо,Болонья из Болоньи,Верона из Вероны,Пиза из Пизы....То інше![]()
Чудово!Ну тогда Комо из Комо,Болонья из Болоньи,Верона из Вероны,Пиза из Пизы....
На поле в городе Неаполе выходит команда Наполи (с)Команда "Наполі" із міста Неаполь, "Рома" із міста Рим, "Дженоа" із Генуї, "Торіно" із Туріна....
І потім якісь люди говорять що я повинен прислухатися якого філолого-скота.
Связано с правописанием по латыни.Пошел МЮ смотреть.Чудово!
Чого Рома із Рима?
Потому что столица Италии не Рим, а Romа)Чудово!
Чого Рома із Рима?
Roma RomaСвязано с правописанием по латыни.
Я з Харкова! ))Чудово!
Чого Рома із Рима?
Головне, щоб не кишеньковий)))Я не фанат футбола. Я снукер люблю. Зараз Хіггінс з Мерфі грають!
ФК Харків)Я з Харкова! ))
Я женат! Щасливо!Головне, щоб не кишеньковий)))
Я б щось в Барселоні скуштував!...я вірю,що колись і ми з тобою зкуштуємо таку пасту у якомусь Неаполі😁