Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Для тих дурачков шо в вашому чатіку пОстять всяку дурню со світеров і ютюб шортс? 🥱😳Reels і TikTok викликають «гниття мозку», перетворюючи його на кашу, –⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Чим більше людина дивиться короткі відео, тим гірші в неї показники уваги та контролю імпульсів. Короткі відео перевантажують нервову систему і з часом призводять до тривожності та панічних атак.
Репост другу, який постійно залипає в телефон😉
ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
Не будем конкретизировать, для кого эта информация![]()
В тіктоках про цьо понімают намного больше, чім ви напримєр 🥱Вот так мы и поняли, как Анжела с нормального человека скатилась в "привет *****" - смотрела сильно много роликов в Тик-ток про парковку самолетов![]()
Мы умные, мы тик-токи не смотримВ тіктоках про цьо понімают намного больше, чім ви напримєр 🥱

Адвент календарь-24 ілі 31 ячєйка. 24 -суткі, 31- місяць!))
Ви тупі як пробки мальчікі 🥱Мы умные, мы тик-токи не смотрим![]()
Ви тупі як пробки мальчікі 🥱
...а вночі що робити?Идите спать уже..
Спасибо,что напоминаете регулярно,только мальчікі такі тупі,що всі з дівчатами своїми життя прожили та і далі живуть.Не заздріть.Ви тупі як пробки мальчікі 🥱
Хтоб говорилВи тупі як пробки мальчікі 🥱

Приємних снів. 😋Я спать пішов, бо тутай у лісі, щось зовсім інтернет скінчився..![]()
Гениально!

Ну, теорія ймовірності, як би на твоєму боці....Але ж, ****, є ще закони Мерфі...Тримайся, дружеІз хорошого. Свєта тока шо прішла.
Із поганого. У нас повітряну об'явілі. І я у Вишгороді. Будинок, в який влучив шахєд в 150 метрах від мого. Отаке.
Пофіг, 24 години в сутках, 24 банкі, і нє єбет!Адвент календарь-
24 количество дней в декабре до Рождества.Если до НГ по 31 день.