Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сосед за бронь в Лозовую на работу в командировки ездит.Там щє шото було. Пєнсіонниє, кажись.
То його законниє. Хай хлопцю шось залишицця. Бо ще не встигла доїхати - а шаблони транзакцій у банківськіх додатках вже сформовані. Тре Банщіка попередити, шоп PIN на картці міняв побистрому. А то мало ліТам щє шото було. Пєнсіонниє, кажись.

Хлопцю залишицця оплачівать Анжеліни пузаткі і Чорноморкі.То його законниє. Хай хлопцю шось залишицця. Бо ще не встигла доїхати - а шаблони транзакцій у банківськіх додатках вже сформовані. Тре Банщіка попередити, шоп PIN на картці міняв побистрому. А то мало лі![]()
главное, что он никогда не напишет "ты ***** и не шаришь") а всегда " Ви праві".Забавно, как ИИ иногда пытается выкрутиться, если не находит ответ в открытых источниках. Чего-то сам додумывет на ходу, прям, как моя бывшая. Ни у кого личного ИИ-ассистента тогда не было, а у меня уже был.
Вангую, хлопець обере чєк із пузаткі, а нєвєста - із чєрноморкі. Тому і кажу, шо рятувати його треба. Тока по-тіхому, шоп Анжела нє замєтілаХлопцю залишицця оплачівать Анжеліни пузаткі і Чорноморкі.

Вангую, хлопець обере чєк із пузаткі, а нєвєста - із чєрноморкі. Тому і кажу, шо рятувати його треба. Тока по-тіхому, шоп Анжела нє замєтіла![]()
Если тебе даже ИИ написал, что ты *****, то это повод задуматьсяМне писал, не "ты ***** и не шаришь" конечно, но аргументировал где и почему я не прав. Я про западенцев спрашивал
Рассказывал о особенностях их менталитета, о тяжелой доле, почему они примитивные и приземленный, почему жадные и почему они смеются с шуток которые похожи на бред а не на юмор

Та шош ти меня все напоїть питаешься?..асмєлєл. хороброї води випив мабуть!

Огласіт бенефіти бітте?Жить с ищете возможность?
Нуну...щас провірим шо там за шари?Пані @Angelo4ka Monako Gold, просинайтеся, тута пан Kibitzer до Вас шари підкатує. Беріт, поки тверезий.
Хренасе ранок - майже свинячий полдень вжеДобрий ранок ..лодирі..![]()

Лодырь-это я, остальные, как и ты,трудяги.Гутен так.Добрий ранок ..лодирі..![]()
У него 11-45 ,еще утро.Хренасе ранок - майже свинячий полдень вже![]()
Пусть присылает вискарь, не отказывайсяТа шош ти меня все напоїть питаешься?..![]()
![]()
![]()

Нихуа.. до праці ток у вторек їхати..Завтра панєділок. В'ябивать заставят.
![]()

Та ви там можетє і по суботах їбашить. Так що, вільний понеділок - нє показатєль.Нихуа.. до праці ток у вторек їхати..![]()
Це допоки пєйси не відрослиТа ви там можетє і по суботах їбашить