Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Согласен.Недавно играли Динамо и Шахтёр на Кубок Украины.Думаю,посмотрю кто ж судить будет такое действо.Забиваю в гугле-судья матча....ИИ отвечает,Сегодня НЕТ такого матча.
Забавно, как ИИ иногда пытается выкрутиться, если не находит ответ в открытых источниках. Чего-то сам додумывет на ходу, прям, как моя бывшая. Ни у кого личного ИИ-ассистента тогда не было, а у меня уже был.Забиваю в гугле-судья матча....ИИ отвечает,Сегодня НЕТ такого матча.
Пані @Angelo4ka Monako Gold, просинайтеся, тута пан Kibitzer до Вас шари підкатує. Беріт, поки тверезий.Жить с ищете возможность?
Она вже в маршруткє на Харьков 4 години трясецця. Вчора ж анонсіровала.Пані @Angelo4ka Monako Gold, просинайтеся, тута пан Kibitzer до Вас шари підкатує. Беріт, поки тверезий.
***ха, я всьо проспалОна вже в маршруткє на Харьков 4 години трясецця. Вчора ж анонсіровала.

Так вона до Банщіка їде.***ха, я всьо проспал
Платформу прібитія знаєтє?
А, Ви про етоТак вона до Банщіка їде.
Оні кавалєрку снімут. Він їбашитиме, а вона на ХФ єбланіть. Хто на шо, как говоріцца.А, Ви про ето![]()
Тоді вона трохи переплутала, то їй не у Харків треба, а у Лозову.
Ну, і їй доведеться пєрвоє врємя жити з батьками Банщика, вона в курсі?
Попарится?Так вона до Банщіка їде.
Та хз. Там сакральним било 53 тищі і плюс іщє шото.Попарится?
56Там сакральним било 53 тищі і плюс іщє шото.

Кешбек за комуналку. А комуналка - це святеплюс іщє шото

Точно. І називєцця красіво - Меган. Майже як Меган ФоксІ тачка краснінька. Як Анжела заказивала.
Там щє шото було. Пєнсіонниє, кажись.Кешбек за комуналку. А комуналка - це святе![]()