Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Похож на отца Ловца сучатМонін, пєнсія
Як я вам? Теж вирішив причєпуритися, шоп нє только ліш всє. Пофарбував вуса та волосся на грудях, трохи схуднув, підстригся та приодягнувся. Не біле пальто, канєш, але теж нічо, скажіт?
![]()

Или его воспитателя.Похож на отца Ловца сучат![]()
Тут вже казали, шо вусачів на одну лавочку забагато, не всі вміщуються. Але шо не зробиш заради власної краси. Доводиться конкурувати з іншими красенями ?Похож на отца Ловца сучат![]()
...усікі-пропуск в трусікіТут вже казали, шо вусачів на одну лавочку забагато, не всі вміщуються. Але шо не зробиш заради власної краси. Доводиться конкурувати з іншими красенями ?
О'Генри, но без депрессухи!
Монін, пєнсія
Як я вам? Теж вирішив причєпуритися, шоп нє только ліш всє. Пофарбував вуса та волосся на грудях, трохи схуднув, підстригся та приодягнувся. Не біле пальто, канєш, але теж нічо, скажіт?
![]()

Ну, некоторые и в пороблено верят![]()
Я стрсдаю целый день.Ну Нужно подумать уже страдает, потому что бурю объявили с утра. Я тоже видел это сообщение в новостях. Проверил - нету. Ну вот нетА люди страдают
![]()
Может быть в будущем)Вы шо, сотрудник теплосетей? ?
Кружка Есмарха?Буря, сцуко, мглою небо ...
...
Где же кружка?![]()