Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Трусєлями с начосом ?
1760631526316.webp

1760631562770.webp

Трусєлями с начосом
Наш бывший зав. каф, царство ему небесное, так и шутил: "Дамы, в Москве пошел снег, через два дня будет у нас. Готовьте трусы с начосом"). Дам на кафедре было мало, но все его обожали)
Как-то зашел разговор, что ему повезло ходить на работу через сад Шевченко, он спросил : " Если вы о милых дамах, то утром я иду, когда они еще спят, а вечером - когда их уже разобрали"))

Ну вас ( Анжела) же не вкрали на том курорте, когда вы там были( сами писали), может и брешуть те тиктоки...?
Ну так они ж только молодых и красивых крадут, так что у Анжелы все органы на месте :D

То якісь труси для бабусь. Ось вам сучасні - від Кардашьян...З начесом із штучного волосся:
1760638553267.webp

Неочікуваний дроп від Кім Кардаш’ян: стринги з імітацією лобкових волосся
Бренд SKIMS Кім Кардаш’ян несподівано презентував новий продукт — micro string thong із накладними волоссям (faux pubic hair), доступний у різних кольорах і текстурах.
Кожна модель має штучні волосинки, які можуть бути прямими або кучерявими, й у кількох відтінках — від блонд до темного.
Крім того, бренд анонсує можливість «підібрати колір волосся» під індивідуальні вподобання.
Офіційно виріб позиціонується як «найсміливіша білизна» SKIMS, і коштує приблизно 32 долари (€ 30-35).

А я от всьо думаю - а кого бабця ІрінаІпа імєла у виду под моїми бившими родствєннікамі? ?‍♀️

Панталонами на испанском называют любые штаны, брюки. А то, что некоторые асоциируют это слово с *****ютообразными трусами из средневековья, то это уже из-за недостатка вчоности

Назад
Зверху Знизу