Статус: Офлайн
Повідом.: 35522
Повідом.: 35522
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Пігулки від голоду?
Тоісь якшо я мотну слонов мить до дікарів яких, то в мене жопочка с європского ХХХЛ в азіацький перещитаєцця? ? інтересна логікаОна в Европе,причем тут Китай.
Я завтрікала такими сьодня ? ну шоб плотнінькоПігулки від голоду?
Нікудою не дєнітєсь влюбитєсь і жєнітєсь ?Не льстітє собі!
Да никуда вы с Европы не денитесь,какие слоны,какая жопочка с XXXL?Тоісь якшо я мотну слонов мить до дікарів яких, то в мене жопочка с європского ХХХЛ в азіацький перещитаєцця? ? інтересна логіка
Так ви даже до мене а Чорноморку не прийшли, і в пузату хату.Нікудою не дєнітєсь влюбитєсь і жєнітєсь ?
Тєрмомєтр куди сувати будеш?Зашол проверить чем вы тут дышите и померять среднюю температуру по больнице
У пятніцу буду обідати в Чачапурі!Нікудою не дєнітєсь влюбитєсь і жєнітєсь ?
Хай краще не висовує у себе! ))))Тєрмомєтр куди сувати будеш?
Так ви ж там ні свєт ні заря і непойнятно в якому районі?♀️Так ви даже до мене а Чорноморку не прийшли, і в пузату хату.
Жирновато троллитеПодавляющее большинство мужчин - скажем так )))) - жертвы визуала и оптических иллюзий
![]()
Девушка красиво фигуристая
а о что я имела в виду ...давайте сами посмотрите, еще раз, но "на сытый желудок"
![]()
Аміго які вам жєнщіни ндравляця? ?Жирновато троллите
NostalgiaЗашол проверить чем вы тут дышите и померять среднюю температуру по больнице