Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...у ліфчику?Ето Олег?
На правому березі світло переважно є.Хау. Ніяк. В три часа ночі шось єбануло пару раз і свєт зник. Дивно, шо Анжела со свєтом. В селі живе, чи шо.
Це ж коньячок?...є така моднява чашка
![]()
Я тут у своїх сусеках риюсь)) Тобі резистор ще потрібен?
Переглянути вкладення 14870420 Переглянути вкладення 14870421
Нє. Купів у чайніков. В коробочкє. Вже поставив. Фунциклірує.Я тут у своїх сусеках риюсь)) Тобі резистор ще потрібен?
В нас досі нема.На правому березі світло переважно є.
Працював на виробництві човнів, сленг там специфічний, з профнахилом. Прийшов новий співробітник, з юморком дядечка. Деякий час дивувався новим словам, а потім видав якось "справжню" морську лайку: Редан тобі в Транець!
а кстати интересная мысль же ж: предъявили купюру сс номером таким-то и никто в трусы не лезет с целью установить личноздь.
измениЛОСЬ, нет анонимности, тотальная слежка всех за всемиНичего не изменилось во Вселенной. 😊
а у меня все SMD, только исключения 39, 330 Ом, и 180к 2 ватта штыревыеЯ тут у своїх сусеках риюсь)) Тобі резистор ще потрібен?
В дітей нема. Вода слабенькою цівкоюНа правому березі світло переважно є.
Отєто поворот.
Клістроном тобі по магнетрону!Працював на виробництві човнів, сленг там специфічний, з профнахилом. Прийшов новий співробітник, з юморком дядечка. Деякий час дивувався новим словам, а потім видав якось "справжню" морську лайку: Редан тобі в Транець!
😁😁😁
Модний канешно.а у меня все SMD, только исключения 39, 330 Ом, и 180к 2 ватта штыревые
....онукам залишишМодний канешно.
А у мене рука не піднімається викинути....
Онукам інше треба залишити....онукам залишиш