Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А ти їм шо?Нашо, вони мені мій віддали..![]()
![]()
Нишо..Гаманець?
Жадіна.Нишо..подякував..
Та навєрно думає де проколовся 🥱Ти гучніше кажи, мабуть недочуває.
Вам тєпєр картотеку пєрєпісивать. Подкінул роботи.Та навєрно думає де проколовся 🥱
...**** мерзне,осінь все ж такиПоцо вона на себе тьюль натенгнула..![]()
![]()
Моня.. у нас тут колхоз ..все про всех знают..я када паур банку потерял..мне даже инженера звонили питалі не знайшов?..Жадіна.
А як оні тєбя вичіслілі. По айпі?
как они ее отэта пьют...
У вас там мабуть як в Дюссельдорфі, все мохом навколо прорастає? Місцевість маю на увазі. 😁Пока погода нормальная посетил пару немецких двориков с остатками розовых аллей и лавочками.Сравнительно новый жилой квартал с каналом посередине.По количеству каналов город не уступает Венеции....
Забачили що фотають..сховалися..А где все люди? 😳 ( на фото)
...у них там так і є,німці працюють,їм ніколи шаройобитися,у вихідні відсипаються,вулиці зазвичай пустіА где все люди? 😳 ( на фото)
Мамочки с детками, пожилые люди - хоть одна живая душа должна мелькнуть. 😊...у них там так і є,німці працюють,їм ніколи шаройобитися,у вихідні відсипаються,вулиці зазвичай пусті
...літні вдома сидять,мамки-сірійки,або арабкиМамочки с детками, пожилые люди - хоть одна живая душа должна мелькнуть. 😊