Статус: Офлайн
Повідом.: 44244
Повідом.: 44244

...пирогів напік?Ледацюґи..![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...пирогів напік?Ледацюґи..![]()
Если покупной,то так....хліб у мене по настрою,вважаю,що відтіняє смак страви
Навколо тебе?Ледацюґи..![]()
...ви,ще й хліб там печете?..до речі тамошній найбільше схожий з нашимЕсли покупной,то так.
...порвали інтернет кабель?***ков *****..на работе ще..![]()
![]()
Батоны,у них мука класс.Тут в основном ржаной хлеб,очень много сортов с добавками-семечка подсолнечная,гарбузовая,лесной орех,с тмином,ИТ.п....ви,ще й хліб там печете?..до речі тамошній найбільше схожий з нашим
...я знаю,але я не великий фанат цього продуктуБатоны,у них мука класс.Тут в основном ржаной хлеб,очень много сортов с добавками-семечка подсолнечная,гарбузовая,лесной орех,с тмином,ИТ.п.
"Парус! Порвали парус! ..."©...порвали інтернет кабель?
Воду пробили дважди.....порвали інтернет кабель?
Тут в старом городе кое где ещё остались маленькие пекарни, немцы с близлежащих домов утром в очереди стоят за только выпеченными х/б изделиями.Хотя и дорого....я знаю,але я не великий фанат цього продукту
І усі надгризані! У якойсь миші відібрав?![]()
...три шматочка ковбаски
...майже, знайшов жопку у холодильникуІ усі надгризані! У якойсь миші відібрав?
...це якась генетична пам'ять,німці мабуть теж голодалиТут в старом городе кое где ещё остались маленькие пекарни, немцы с близлежащих домов утром в очереди стоят за только выпеченными х/б изделиями.Хотя и дорого.
Жопку миші? ))))...майже, знайшов жопку у холодильнику
...ковбаси,у тебе не буває такого?🤦♂️😁Жопку миші? ))))
Думаш бу хорошо лопатой махать?..![]()
...це тобі в утєшєніє
...будеш думать про ******,а не про лопатуДумаш бу хорошо лопатой махать?..![]()