Статус: Онлайн
Повідом.: 15848
Повідом.: 15848
Там десь поровну.не в неї, а у сала!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Там десь поровну.не в неї, а у сала!
...отож,Любочки і с а лаСерж сидить вивчає ассортимент))
пытка едой111Опреділяюсь з асоріментом))
https://www.facebook.com/lubov.olegovna.279687
...закусономпытка едой111
...взагалі, такі речі треба куштувати особисто,а не упадати на обличчя Любочки,бо смак,справа індивідуальнаЖіночка - цікава, навіть дуже, Бізнес в неї на підйомі, тому купувати не варто, думаю, зараз кількість почне перемагати якість...Дай Бог, щоб я помилився...Знов таки, мій досвід - на південь завжди краще сало везли від нас, мої близькі з Херсону завжди просили привезти, як їхали до них...
У неї продукція не місцева, усе те сало з Вінничини))Жіночка - цікава, навіть дуже, Бізнес в неї на підйомі, тому купувати не варто, думаю, зараз кількість почне перемагати якість...Дай Бог, щоб я помилився...Знов таки, мій досвід - на південь завжди краще сало везли від нас, мої близькі з Херсону завжди просили привезти, як їхали до них...
...виписуй,нам розкажеш,тільки оте товсте сало я не люблю,можеш не нахвалювать потімУ неї продукція не місцева, усе те сало з Вінничини))
Товсте то яiшню Чи картоплю смажити....виписуй,нам розкажеш,тільки оте товсте сало я не люблю,можеш не нахвалювать потім
...не обов'язково, знаю багато людей,які признають тільки таке,а мій бувший тракторист,так той ще й їв сіллю таке засипанеТовсте то яiшню Чи картоплю смажити.
У мене день народження приблизно через місяць, закажу щось. Але не сало))...виписуй,нам розкажеш,тільки оте товсте сало я не люблю,можеш не нахвалювать потім
...фото звітЗроблю звіт))
Любочку?У мене день народження приблизно через місяць, закажу щось. Але не сало))
Ето будет очень дорогий подарунокЛюбочку?
"Сало, як сало, що його пробувать"(с)У мене день народження приблизно через місяць, закажу щось. Але не сало))
Зроблю звіт))
А то! У чоловічої половини ХФ вже слюнки потекли......фото звіт