Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Когото мнє етот мастєр нагадує...

memy11.webp

бачуковское туловище
давно не видели. еще у меня дурацкая привычка, когда на отходняках меня грузит буквально все и я начинаю чистить телеграм, все не имеющее актуальности удаляю итд
ну и удалил, в общем.

говорю переведи мне доку с китайского
а он каже: документ поврежден, нада искать эквивалентный текст который типа гдето бродит на просторах. и нашел! я не нашел, а он-нашел

grok.com
он сам включается ))
+
Нє всьо зразу. Спєрва просєко навчіться одкрівать.
Я шо по вашому дурочка яка???🤷‍♀️ Конкретно кажіт

Я шо по вашому дурочка яка???
Та бо шо ти, мала, всьо просто - дурочка не париться. Вона сміється, очі блищать, їй кайфово, і від неї пахне життям, а не цитатами з Камю. Інтелектуалка ж - вічно в аналізі, їй аби сенс, аби підтекст, аби контекст... А хуєносець чоловік, він же ж не доктор філології, зазвичай , йому треба, щоб його хотіли просто, без пояснень. Дурочка - то як свято без плану, а розумна - як лекція з моралі. Тому в ліжку вибір часто падає не на голову, а на легкість. От такоє от ..

Та бо шо ти, мала, всьо просто - дурочка не париться. Вона сміється, очі блищать, їй кайфово, і від неї пахне життям, а не цитатами з Камю. Інтелектуалка ж - вічно в аналізі, їй аби сенс, аби підтекст, аби контекст... А хуєносець чоловік, він же ж не доктор філології, зазвичай , йому треба, щоб його хотіли просто, без пояснень. Дурочка - то як свято без плану, а розумна - як лекція з моралі. Тому в ліжку вибір часто падає не на голову, а на легкість. От такоє от ..
Таке придумали 🥱 де я а де отот простігосподі Камю

Назад
Зверху Знизу