Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
20251005_191548.webp

146 грн + 51 грн. = 197 грн. = 4,07 євро
а у вас?
Акция 1кг колбаски 8 штук 5,75 ойро.0,5 банка пива 0,89 ойро+0,25ойро залог за банку,брецель в Алди их выпечки 0,39 ойро.Две колбаски,банка пива и бретцель 3,25 ойро.Но я бы не сравнивал.Качество продукта разное.

Ковбаса Татарська + 2,35 Оболонь Світле!
Паріруйте!!!
Кстати,то ,что ты называешь пивом Оболонь-это не пиво.Это как пишут сырный продукт,так и на Оболоне пиво можно писать пивной продукт или пивной напиток.

Акция 1кг колбаски 8 штук 5,75 ойро.0,5 банка пива 0,89 ойро+0,25ойро залог за банку,брецель в Алди их выпечки 0,39 ойро.Две колбаски,банка пива и бретцель 3,25 ойро.Но я бы не сравнивал.Качество продукта разное.
Гигиги - продовжуйте себе заспокоювати та обманювати
:браво:
Гарного вечора!

Кстати,то ,что ты называешь пивом Оболонь-это не пиво.Это как пишут сырный продукт,так и на Оболоне пиво можно писать пивной продукт или пивной напиток.
Не знаю не знаю, німці коли були у гостях - пили поки не обригалися. Потім знову пили - бо у літак із собою ніззя!

...я пив німецьке пиво,різне,нічого особливого я в ньому не помітив,українське не гірше,те саме і з ковбасними виробами,там теж є різна ковбаса,як і у нас

...я пив німецьке пиво,різне,нічого особливого я в ньому не помітив,українське не гірше,те саме і з ковбасними виробами,там теж є різна ковбаса,я і у нас
Ну і я пив німецьке, чеське, польське, бельгійське, голландське. Ковбасу теж різну їв. Робота така була - по Європі вештатися час від часу :).
Ковбаса, до речі, бельгійська сподобалася, в пансіоні на сніданок. Німецька теж нічого, особливого.

Назад
Зверху Знизу