3000 грн на місяць

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
...я пив німецьке пиво,різне,нічого особливого я в ньому не помітив,українське не гірше,те саме і з ковбасними виробами,там теж є різна ковбаса,як і у нас

...я пив німецьке пиво,різне,нічого особливого я в ньому не помітив,українське не гірше,те саме і з ковбасними виробами,там теж є різна ковбаса,я і у нас
Ну і я пив німецьке, чеське, польське, бельгійське, голландське. Ковбасу теж різну їв. Робота така була - по Європі вештатися час від часу :).
Ковбаса, до речі, бельгійська сподобалася, в пансіоні на сніданок. Німецька теж нічого, особливого.

Не знаю не знаю, німці коли були у гостях - пили поки не обригалися. Потім знову пили - бо у літак із собою ніззя!
Вопрос на сообразительность из чего делают немецкое пиво,а из чего украинское? Если интересно завтра продолжим,а сейчас извините Юве-Милан.

Вопрос на сообразительность из чего делают немецкое пиво,а из чего украинское? Если интересно завтра продолжим,а сейчас извините Юве-Милан.
...мабуть таки з ячміня,знаю особисто фермерів,які напряму працюють з пивзаводами

Оба делают из концентрата. Но качество концентрата, естественно, очень сильно отличается. Это если мы говорим о крупном промышленном проиводстве. Немцы могли пить Оболонь только в 12 году, и только в том плане, в котором москали пьют Балтику 9ку - чтоб нажраться дешево, но не чтоб насладиться вкусом. Оболонь - говно уже минимум лет 15, если не больше. А Рогань так где-то с 2007-08 пить вообще нельзя, только запивать им бодягу с содержанием метилового спирта не менее 5% :D
З.Ы. Ответ больше не вам, а @alexdenkin

Оба делают из концентрата. Но качество концентрата, естественно, очень сильно отличается. Это если мы говорим о крупном промышленном проиводстве. Немцы могли пить Оболонь только в 12 году, и только в том плане, в котором москали пьют Балтику 9ку - чтоб нажраться дешево, но не чтоб насладиться вкусом. Оболонь - говно уже минимум лет 15, если не больше. А Рогань так где-то с 2007-08 пить вообще нельзя, только запивать им бодягу с содержанием метилового спирта не менее 5% :D
З.Ы. Ответ больше не вам, а @alexdenkin
Рогань гавно с 2000, когда санінбев іх захватіл.)

Назад
Зверху Знизу